Η καναδέζικη ιστορία της κάνναβης σε κόμικ

Δεν είναι μόνο η τέχνη των δημιουργών του συγκεκριμένου κόμικ που μπορεί να οδηγήσει κάποιον να το αγοράσει, αλλά και ότι και το ίδιο αποτελεί πλέον ένα μέρος της ιστορίας της αποποινικοποίησης της κάνναβης μιας και η κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από έναν ιδιόμορφο ακτιβισμό.

Οι εικόνες είναι του Patric Dowers και το σενάριο του Dana Larsen. O τελευταίος με την κυκλοφορία του άλμπουμ πέρυσι αποφάσισε να αποστείλει στους βουλευτές της Καναδέζικης Βουλής ως δώρο ένα αντίτυπο. Για να τους επηρεάσει μάλιστα θετικά ως προς την νομιμοποίηση της κάνναβης η οποία δεν ήταν αποφασισμένη μέχρι εκείνη τη στιγμή , αποφάσισε να στέλνει μαζί με το βιβλίο κι ένα γραμμάριο κάνναβης σε κάθε βουλευτή…

Αν κρίνουμε από την θεσμοθετημένη πλέον νομιμοποίηση της κάνναβης στη χώρα, οι βουλευτές κάθε άλλο παρά εξέλαβαν το δώρο αυτό ως ενοχλητικό.

Παρακάτω μια σειρά από χαρακτηριστικές εικόνες της δουλειάς αυτής (πατήστε επάνω τους για να τις δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος) την οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί από εδώ.

Πηγές / Διαβάστε Περισσότερα:

CBC News: Dana Larsen, pot activist, sends weed to Liberal MPs in legalization push