Δωρεάν online Ημερίδα για την Κάνναβη

Μόνο πιθανό πρόβλημα μπορεί να αποδειχθεί η εξοικείωσή μας με την αγγλική γλώσσα, μιας και η μετάδοση όλων των ομιλιών που θα αναμεταδοθούν το Σάββατο 16 του μήνα είναι δωρεάν.

θα πρέπει βέβαια κανείς να κάνει εγγραφή στο σύνδεσμο που θα βρει στη σελίδα του Green Flower εδώ  και να συντονίσει κάπως το ρολόι του σε ώρα Αμερικής.

Αν όμως μπει στον κόπο θα παρακολουθήσει κάποιους αρκετά ενδιαφέροντες εισηγητές και θα ενημερωθεί για τις πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα όπως «καρκίνος και κάνναβη», «η κάνναβη ως παυσίπονο», «η κάνναβη στην επιληψία» και «η κάνναβη στην αρθρίτιδα» μέσω μιας σειράς «εκλαϊκευμένων» εισηγήσεων.

Το Green Flower προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να αυξήσει τις εγγραφές των μόνιμων και επί πληρωμή μελών της κοινότητάς του, ενώ και η ίδια η προσέγγισή του είναι άξια παρατήρησης μιας και κατά έναν περίεργα «αμερικάνικο τρόπο» εμπορεύεται κάθε είδους γνώση γύρω από το φυτό τεμαχίζοντας κάθε πληροφορία σε μια ενότητα ενδιαφέροντος.

Έτσι στα μαθήματά του περιλαμβάνονται κύκλοι όπως «κάνναβη και μασάζ» και «κάνναβη και γιόγκα», αλλά και «μαθήματα για να στρίβεις σωστά τσιγάρα» και για το «πως να γίνεις αποδοτικός ακτιβιστής για την ελεύθερη κάνναβη»…

Στην τελευταία αυτή ενότητα βέβαια θα είχαν οι Έλληνες πολλά να διδάξουν, ξεκινώντας ίσως από τη ρήση «εάν ο ακτιβισμός διδάσκονταν σε ωριαία μαθήματα, η κάνναβη δε θα είχε απαγορευτεί ποτέ».