Άνοδος της οικονομίας του Καναδά με αφορμή την «απελευθέρωση»

Mε αφορμή την επικείμενη νομιμοποίηση της ευφορικής και βιομηχανικής κάνναβης που προγραμματίζει ο Καναδάς η κινητικότητα στην οικονομία της χώρας είναι ιδιαίτερα έντονη. Δεκάδες εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας του φυτού προγραμματίζουν σειρά νέων επενδύσεων καθώς και επέκταση των ήδη υπαρχόντων.

Χαρακτηριστικό της «οικονομικής έκρηξης» είναι ότι μέσα στον επόμενο μόνο μήνα πραγματοποιούνται δύο πολύ μεγάλες διοργανώσεις:

Το Cannabis Life Conference μια διημερίδα στο Τορόντο με ομιλητές σαν τον βραβευμένο αθλητή και γνωστό υπερασπιστή της αποποινικοποίησης της κάνναβης  Ricky Williams και τον Jodie Emery του  Pleasure Peaks.

Μεγαλύτερο βέβαια γεγονός είναι η εμπορική έκθεση Lift Cannabis Expo. Πρόκειται για μια γιγαντιαία διοργάνωση (καταλαμβάνει έκταση 90 χιλιάδων τετραγωνικών) που θα πραγματοποιηθεί και στο Τορόντο και στο Βανκοιύβερ και σε αυτήν θα συμμετάσχουν όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, από δημιουργούς γυαλιού και εταιρείες φωτισμού, μέχρι εταιρείες που εμπορεύονται σπόρους, εταιρείες που ασχολούνται «με το Lifestyle» της κάνναβης, εξουσιοδοτημένους καλλιεργητές του φυτού καθώς και εποαγγελματίες του χώρου της υγείας που ασχολούνται με τις θεραπευτικές ιδιότητες του φυτού.

Πηγή