Αποκλειστική συνεργασία του Καναδικού Skunk με το ελληνικό περιοδικό You May Say

To Free Press / Life Style περιοδικό You May Say πριν ακόμη κάνει το ντεμπούτο του μιας και το πρώτο τεύχος το αναμένουμε τον προσεχή Σεπτέμβρη, ανακοίνωσε ήδη μια διεθνή, αποκλειστική συνεργασία, με ένα κορυφαίο διεθνές περιοδικό του είδους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού περιοδικού:

Το Skunk Mag που κυκλοφορεί από το 2004 και τυπώνεται σε χιλιάδες αντίτυπα κάθε μήνα, είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και έγκυρα διεθνή περιοδικά.

Είπαμε λοιπόν, ότι το περιοδικό που έχει επικοινωνήσει τα σχετικά με την κουλτούρα του φυτού της κάνναβης στους Καναδούς, κάτι ενδιαφέρον έχει σίγουρα θα έχει να πει και στους Έλληνες.

Σε κάθε τεύχος του You May Say, ένα επιλεγμένο θέμα από τη χώρα που νομιμοποίησε πρώτη “την ενήλικη χρήση του φυτού” θα μεταφέρεται στο ελληνικό κοινό αποκλειστικά μέσω του You May Say. Eνώ οι Καναδές και οι Καναδοί θα παίρνουν κι αυτοί κάθε μήνα ένα γράμμα από την Ελλάδα.

Υου May Say… Canada

Αναλυτικότερα το νέο, free press περιοδικό, είναι ένα περιοδικό ποικίλης ύλης «που μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, και τα Βαλκάνια, και το πρώτο τεύχος του καταφθάνει το Σεπτέμβριο του 2019. Συντελεστές του γνωστοί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και σκιτσογράφοι, επιστήμονες, ιατροί και φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και βιολόγοι, όλοι τους ειδικευμένοι στο φυτό, την καλλιέργεια και τις δεκάδες χρήσεις του, αλλά και ερωτευμένοι με την ιστορία και την κουλτούρα του.

Το περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, αλλά και από φαρμακεία, cafe-bar και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Οι φίλοι και λάτρεις του φυτού, όσοι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την υγεία τους, οι καλλιεργητές του, αλλά και οι εμπλεκόμενοι «στην οικονομία της κάνναβης» επαγγελματίες του χώρου, ασφυκτιούν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν τις δραστηριότητές τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εν γένει το διαδίκτυο.  Το You May Say έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, αλλά και «να επικοινωνήσει την κάνναβη» στο ευρύ κοινό, μιας και η ύλη του απλώνεται στην πολιτική, την υγεία, τη διατροφή, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την έκδοση υπογράφει η πρώτη ειδικευμένη στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία της κάνναβης ελληνική εταιρεία, η You May Say I Am A Dreamer.  Η εταιρεία που, ανάμεσα σε άλλα, υπέγραψε και την έκδοση του βιβλίου Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης που έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί ένα ιδιόμορφο best seller με τη δεύτερη έκδοσή του να εξαντλείται έχοντας φτάσει ήδη σε χιλιάδες αναγνώστες.

Το You May Say είναι διμηνιαίο, κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ και έχει την θερμή υποστήριξη σειράς Μέσων Ενημέρωσης και, φυσικά, του Cannabis News Gr.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το περιοδικό στο e-mail: info.youmaysay[at]gmail.com και με το ελληνικό και διεθνές εμπορικό του τμήμα στο sales.youmaysay[at]gmail.com