Διεθνής συνεργασία easyGroup και Hempoil για πώληση προϊόντων CBD

Να λοιπόν που «το παρεξηγημένο φυτό» και οι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με αυτό καινοτομώντας και επιδεικνύοντας τη δέουσα σοβαρότητα, βρίσκουν ανοικτούς ουρανούς στη διεθνή αγορά.  Η συμφωνία συνεργασίας του Ομίλου Easygroup  με την ελληνική Hemp Oil σηματοδοτεί όχι μόνο την επιτυχία και την αναγνώριση των προσπαθειών μιας κορυφαίας ελληνικής εταιρείας του χώρου της κάνναβης, αλλά και τις δυνατότητες όλου του κλάδου να επεκταθεί δυναμικά στη διεθνή αγορά.
.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου 
.

ΑΘΗΝΑ, 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 

easyHemp.gr

H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ONLINE ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ CBD

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ EASY ΚΑΙ ΤΗΣ HEMPOIL

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy, (easy family of brands www.easy.com και easyGroup.com.gr για την Ελλάδα), συνεργάζεται αποκλειστικά με την ελληνική εταιρεία Hempoil®, δημιουργώντας από κοινού την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης προϊόντων κάνναβης με CBD, την easyHemp.gr (https://easyhemp.gr/). H πλατφόρμα έρχεται να συνδυάσει το πασίγνωστο εμπορικό σήμα της easy με την καινοτομία και  τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που παρέχει η εταιρεία Ηempoil.

Στέλιος Χατζηιωάννου και Χρήστος Μπότσης κατά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ easyGroup και Hempoil

 H Hempoil ειδικεύεται στην εισαγωγή, διανομή, πώληση αλλά και καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων με βάση τη βιομηχανική κάνναβη (Cannabis Sativa L), κύριο συστατικό της οποίας είναι η Κανναβιδιόλη (CBD), ένα μη ψυχοδραστικό κανναβινοειδές. Παράλληλα, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα του franchise, ενώ συμβάλλει δυναμικά στην ενημέρωση των επιστημόνων του χώρου της υγείας αλλά και της έρευνας σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες της Κανναβιδιόλης (CBD).

Η easyHemp.gr δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές που προτιμούν τις online αγορές, αγαπούν τον υγιεινό τρόπο ζωής και ενδιαφέρονται για τα φυσικά βιολογικά προϊόντα κάνναβης με CBD. Μέσω της easyHemp.gr έχουν τη δυνατότητα  να επιλέξουν από μια τεράστια γκάμα σχετικών προϊόντων, παραλαμβάνοντας την παραγγελία τους με απόλυτη ασφάλεια μέσω courier, σε διακριτική, ανακυκλώσιμη συσκευασία. 

Αφορμή για τη συνεργασία της Hempoil με τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και την easyGroup, η οποία επισημοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει αποτελέσει ο επιτυχημένος ετήσιος θεσμός «ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ». Συγκεκριμένα, το 2018 η Hempoil κατέκτησε την 5η θέση και έγινε η πρώτη Ελληνική εταιρεία προϊόντων CBD στην ιστορία του θεσμού που έλαβε βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, ενώ το 2019 κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενους, καθώς κατάφερε, μέσα σε ένα μόλις έτος, να ξεπεράσει κατά πολύ τις αρχικές της προβλέψεις για τζίρο και κερδοφορία.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος της easyGroup, δήλωσε σχετικά: «Η online  πλατφόρμα easyHemp.gr αποτελεί ένα φιλόδοξο και πρωτοποριακό νέο εγχείρημα που αξιοποιεί τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η αγορά βιομηχανικής κάνναβης και απαντά με τον καλύτερο τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Παράλληλα, είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με έναν ακόμη νικητή του Βραβείου ‘Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς, τη Hempoil,  αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο θεσμός αυτός προάγει τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στη χώρα.» Εδώ να τονίσουμε ότι προηγούμενοι νικητές των βραβείων έχουν ήδη ενταχθεί στην οικογένεια των εμπορικών σημάτων της easy (όπως easyFerry.com, easyGreece.tours και easyFly.travel).

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπότσης, δημιουργός της Hempoil® δήλωσε με αφορμή τη συνεργασία με την easyGroup: «Είναι μεγάλη  τιμή και αναγνώριση για εμάς που ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet και του easyGroup, επέλεξε να μας εντάξει στο δυναμικό του ομίλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία, η οποία που μας δίνει την δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην διεθνή αγορά.»