Έφτασαν στην Ελλάδα τα πρώτα φάρμακα κάνναβης για κατοικίδια

Η αρχή έγινε με το Actidiol το λάδι CBD για κατοικίδια της εταιρείας Pharmotech που εισήγαγε πρόσφατα η εταιρεία Hemp Oil του Χρήστου Μπότση και των συνεργατών του.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ελβετικής εταιρείας πρόκειται για φυσικό προϊόν διαμορφωμένο από κτηνιάτρους ειδικά για χρήση σε μικρά ζώα και προέρχεται από κάνναβη που καλλιεργείται και για κατανάλωση από ανθρώπους.

 

Αναλυτικότερα, βάση του έχει τον οργανικό σπόρο κάνναβης στον οποίο έχει προστεθεί οργανικό έλαιο κολοκύθας, ενώ στη  σύνθεσή του δεν περιλαμβάνονται προσθήκες συστατικών που δεν είναι απαραίτητα όπως η ζάχαρη και το αλκοόλ.

Περιέχει όλα τα κανναβινοειδή, τα φλαβονοειδή και τα τερπένια του φυτού, ενώ έχει εμπλουτιστεί με λεκιθίνη, τοκοφερόλη, παλμιτικό ασκορβυλεστέρα και κιτρικό οξύ που το σταθεροποιούν και το προστατεύουν από τον κίνδυνο της οξείδωσης.

Είναι επίσης πλούσιο σε ωμέγα 3 και ωμέγα 6 (τα πιο σημαντικά λιπαρά οξέα) και βιταμίνη Ε, ενώ δεν περιέχει φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα, Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς ή συντηρητικά.

Μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα της Hemp Oil στην περιοχή του Κάραβελ στην Αθήνα ή μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

HempoilShop5

Διαβάστε Περισσότερα:

Hemp Oil, η πρώτη εταιρεία πώλησης προϊόντων κανναβιδιόλης στην Ελλάδα

Αφιέρωμα του CannabisNewsGr: Κάνναβη και Κατοικίδια || Τι πρέπει να αποφεύγουμε

Aφιέρωμα του CannabisNewsGr: Κάνναβη και Κατοικίδια || Η ευεργετική δράση του φυτού και η ορθή δοσολογία