Εγκαίνια για το Kαννάβι στην Αθήνα

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/12, οι δημιουργοί ενός νέου καταστήματος με προϊόντα κάνναβης μας καλούν να γνωρίσουμε τον χώρο και τα προϊόντα του φυτού που θα φιλοξενούν σε αυτόν.

Στο Καννάβι που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στο νούμερο 76 της Εμμανουήλ Μπενάκη, συμμετέχουν οι Mystic Pizza & Pasta, Kannabishop, Apipharm & Πράσινος Πλανήτης.

Διαβάζουμε από την πρόσκλησή τους:

«Το «Καννάβι» ξεκίνησε την άνοιξη του 2016, όταν το ομώνυμο σχήμα ατομικών και μικρών επιχειρήσεων πραγματοποίησε, μετά από δεκαετίες απαγόρευσης, την πρώτη νόμιμη σπορά ήμερης κάνναβης στη χώρα και συγκεκριμένα στη Βοιωτία. Το 2017 συνεχίσαμε τις πιλοτικές καλλιέργειες στην Μαντινεία το καλοκαίρι και λίγο πριν φύγει η χρονιά κάνουμε το επόμενο βήμα δημιουργώντας στο κέντρο της Αθήνας ένα χώρο αφιερωμένο στην ήμερη κάνναβη και όχι μόνο.

Στο «Καννάβι» οι καταναλωτές, οι γεωργοί και οι επιχειρηματίες θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις ιδιότητες, την ιστορία, την καλλιέργεια, τις προοπτικές και τις δυνατότητες αυτού του τόσο παρεξηγημένου αλλά και χρήσιμου φυτού. Ακόμα θα βρείτε τη σειρά προιόντων Kannavis από κάνναβη ελληνικης παραγωγής, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ήμερης κάνναβης από τη χώρα μας και το εξωτερικό αλλά και πολλά ακόμα φυσικά και βιολογικά προϊόντα».

Περισσότερα στη σελίδα που έχει δημιουργήσει το Καννάβι στο facebook