Ελληνική εταιρεία συμβουλευτικής για την κάνναβη

Η HempΚanna Consulting είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται συγκροτημένα στον τομέα της συμβουλευτικής σχετικά με την κάνναβη. Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλα και τα αναγκαία για τις αδειοδοτήσεις, από τη λήψη αδειών για την παραγωγή ιατρικής και βιομηχανικής κάνναβης, έως τις εγκαταστάσεις, την καλλιέργεια, την επεξεργασία και τη διανομή των προϊόντων.

Στον νεοσύστατο οικονομικό αυτό τομέα στην Ελλάδα η εμπλοκή της γραφειοκρατίας δείχνει ακόμη τόσο μεγάλη ώστε πολλές φορές γίνεται αποτρεπτική καθώς η διαδικασία της κατάθεσης των σχετικών φακέλων και της λήψης των αδειών αποδεικνύεται γρίφος. Οι νόμοι είναι καινούργιοι και βρίσκονται σε διαδικασία συνεχούς βελτίωσης και αλλαγής ενώ συχνά οι δημόσιες υπηρεσίες και οι υπάλληλοί τους δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι.

Η HempKanna αναλαμβάνει όπως δηλώνει όλα τα σχετικά με την ανάπτυξη των τεχνικών φακέλων, αλλά και των επιχειρηματικών και επιχειρησιακών σχεδίων, των μελετών σκοπιμότητας και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

«Η ομάδα έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε επιστημονικά, τεχνικά, ρυθμιστικά και διαχειριστικά ζητήματα σχετικά με την καθετοποιημένη παραγωγή βιομηχανικής και ιατρικής κάνναβης, από τον σπόρο μέχρι την πώληση του τελικού προϊόντος» όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν εξειδικευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι (μηχανικοί, καλλιεργητές, επιστήμονες, μάνατζερ) με τεχνογνωσία γύρω από την καλλιέργεια και την επεξεργασία (εκχύλιση) του φυτού.

Μπορούν έτσι οι επίδοξοι επενδυτές να απευθύνονται στην εταιρεία για θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Υποδομών, Βιομηχανικού Εξοπλισμού, Καλλιέργειας, Απομόνωσης και Επεξεργασίας των Κανναβινοειδών, Ελέγχου Ποιότητας και Διαχείρισης της Αλυσίδας Εφοδιασμού, Ανάπτυξης και Στελέχωσης της Επιχείρησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.