Επιχειρήσεις & καταστήματα που συνεχίζουν να εξυπηρετούν

H λίστα αυτή δεν είναι πλήρης. Αφενός συμπληρώνεται διαρκώς, αφετέρου περιλαμβάνει μόνο τις επιχειρήσεις που είχαν ήδη καταγραφεί αυτοβούλως στη λίστα επιχειρήσεων του Cannabis News Gr και τον Πράσινο Οδηγό του περιοδικού You May Say και συνεχίζουν τη λειτουργία τους ακολουθώντας τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και εξυπηρετώντας με τηλεφωνικές και online παραγγελίες και κατ’ οίκον παραδόσεις.

Βασικός στόχος της λίστας αυτής είναι να εξυπηρετήσει όσους χρησιμοποιούν προϊόντα κάνναβης με σκοπό την ίαση και αυτές τις ημέρες δυσκολεύονται να τα προμηθευτούν.

Όπως ήδη γνωρίζετε, τα φαρμακεία παραμένουν ανοικτά, όπως επίσης ανοικτά παραμένουν τα καταστήματα πώλησης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, οπότε μπορείτε να ανατρέξετε και στις σχετικές λίστες καταστημάτων του Ελληνικού Χάρτη της Κάνναβης, βάζοντας στο ευρετήριο τη λέξη φαρμακείο.

Πατήστε εδώ ή επάνω στην παρακάτω εικόνα ώστε να μεταφερθείτε στη σχετική λίστα στη σελίδα του περιοδικού You May Say…

Προσοχή: Μην αλλάζετε τη φαρμακευτική αγωγή σας χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον φαρμακοποιό ή το γιατρό σας.

Όσοι έχετε ήδη εγγραφεί στο You May Say Club μπορείτε να αξιοποιήσετε τις σχετικές εκπτώσεις και προσφορές που θα δείτε εδώ.

Εάν η επιχείρησή σας είχε καταγραφεί ήδη στη λίστα επιχειρήσεων του Cannabis News Gr και τον Πράσινο Οδηγό του περιοδικού You May Say και συνεχίζει τη λειτουργία της ακολουθώντας τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και εξυπηρετώντας με τηλεφωνικές και online παραγγελίες και κατ’ οίκον παραδόσεις, μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά στο e-mail ώστε να τη συμπεριλάβουμε στον κατάλογο αυτό χρησιμοποιώντας το email sales.youmaysay[at]gmail.com