Έβρεξε κάνναβη στο Τελ Αβίβ! || Φωτό και βίντεο

Ένα drone σε ρόλο επανδρωμένου σκάφους μιας ομάδας ακτιβιστών της νομιμοποίησης του φυτού, «πότισε» εχτές την κεντρική πλατεία της Ισραηλινής πόλης με φακελάκια γεμάτα ανθούς του φυτού.

Εικόνες Ισραηλινών που γονυκλινείς έσπευσαν να αξιοποιήσουν την προσφορά και να δοκιμάσουν το δώρο που έφτασε ως μάνα εξ ουρανού γέμισαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αστυνομία δήλωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες που πιλοτάριζαν το drone που πέταγε επάνω από την  Rabin Square η οποία αποτελεί δημοφιλές σημείο πολιτικών διαμαρτυριών και συγκεντρώσεων.

«Η ώρα έφτασε» δήλωσε με μήνυμά της στο Telegram η ομάδα Green Drone. To μήνυμα άλλωστε συνεχίζοντας ως εξής:

Δεν είναι πουλί! Δεν είναι αεροπλάνο! Είναι το Green Drone που σας στέλνει δωρεάν κάνναβη από τον ουρανό!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας σύμφωνα με το Reuters… περιορίστηκε στα τυπικά: «τα σακουλάκια ήταν γεμάτα με ένα επικίνδυνο ναρκωτικό και τα αστυνομικά όργανα κατάφεραν να συλλέξουν πολλά από αυτά».

Ενώ, όπως αναφέρει το You May Say Magazine, επικαλούμενο την ισραηλινή ειδησεογραφική ιστοσελίδα Maariv που φιλοξένησε φωτογραφίες από τις ρίψεις, οι διερχόμενοι έσπευσαν να πάρουν τα επίμαχα σακουλάκια και δεκάδες από αυτούς τα κατάφεραν.

«Μια φορά τη βδομάδα θα κάνουμε ρίψεις ενός κιλού κάνναβης χωρισμένης σε σακουλάκια των 2 γραμμαρίων. Οι ρίψεις θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικό σημείο της χώρας κάθε φορά», δήλωσαν οι ακτιβιστές σύμφωνα με το Ganjapreneur.

«Αν βομβαρδίζαμε με κάνναβη θα ήταν εξασφαλισμένη εσαεί η παγκόσμια ειρήνη», όπως λέει και το παλιό, αλλά διαχρονικό, σύνθημα.

המשטרה עצרה שני גברים בשנות ה 30 לחייהם ״שהמטירו״ מרחפן שקיות גראס בכיכר רבין pic.twitter.com/LpB2rHBSI6


.