Γονείς που χορηγούν κάνναβη στα παιδιά τους ως φάρμακο σε αυτισμό και επιληψία μιλάνε ξανά ανοικτά

H ομάδα «Αυτισμός και κανναβιδιόλη – επιληψίες και νευρολογικές παθήσεις παιδιών» μας καλεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη δεύτερη εκδήλωση με θέμα τη φαρμακευτική κάνναβη όπου ιατροί, γονείς παιδιών με αυτισμό, επιληψία, νευρολογικές παθήσεις αλλά και ασθενείς, θα μιλήσουν ανοιχτά για τη χρήση της κάνναβης και τα  αποτελέσματά της.

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η κ. Κατερίνα Δημοχρόνη, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει η ομάδα μιας και προηγήθηκε εκείνη του Μαΐου του  2017 που υπήρξε και η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας στην οποία γονείς μίλησαν ανοικτά για το θέμα αυτό.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση εκείνη που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά σχετικά με το φάρμακο κάνναβη μιας και οι γονείς βρίσκονταν -και βρίσκονται ακόμη- κλεισμένοι σε γκρουπ του facebook ανταλλάσσοντας εμπειρίες και  προσπαθώντας να βοηθήσουν  τα παιδιά τους ενώ η κοινωνία συχνά αγνοεί παντελώς το πρόβλημά τους.

 

Πηγές / Διαβάστε Περισσότερα:

Γονείς που δίνουν θεραπευτική κάνναβη στα παιδιά τους που πάσχουν από αυτισμό ή επιληψία μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Γονείς που χορηγούν κάνναβη στα παιδιά τους μίλησαν ανοιχτά για πρώτη φορά στην Ελλάδα