H κάνναβη από τ’ αλώνια στα πριγκιπικά σαλόνια || Αποκλειστικές φωτό

Μπορεί αρκετά έντυπα να προβαίνουν συχνότατα σε σειρά τρομολαγνικών δημοσιευμάτων σχετικά με τις επιπτώσεις της χρήσης του φυτού,  όταν όμως αυτό το φέρει ως κόσμημα στο λαιμό της μια Λαίδη, τότε τα πράγματα αλλάζουν και το επτάφυλλο βρίσκει τη θέση του στο πάνθεο «του κόσμιου και ωραίου».

Η 27χρονη καλλονή Λαίδη Κίτι Σπένσερ λοιπόν, ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, πόζαρε με το χρυσό κόσμημα του οίκου Bvulgari σε φωτογράφηση της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού «Marie Claire».

 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Εxpress»,η Λαίδη Κίτι συμμετείχε σε φωτογράφηση της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού «Marie Claire» και δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Στην επίμαχη φωτογραφία μία χρυσή αλυσίδα κοσμεί το λαιμό της. Πρόκειται για ένα κολιέ, δημιουργία του οίκου Bulgari,σε σχήμα των φύλλων της κάνναβης. Το κόσμημα ονομάζεται «Happy Leaves» και ανήκει στη συλλογή «Wild Pop».
.
Η κάτωθι φωτό, που εξασφάλισε αποκλειστικά το CannabisNewsGr μέσω των ιδιαίτερων διασυνδέσεων που διατηρεί με το παλάτι, απαθανατίζει μέρος των εργασιών προετοιμασίας του πριγκιπικού ναργιλέ. Η φωτογραφία κυκλοφορεί ήδη στο Μπάκινχαμ ως άτυπος «οδηγός χρήσης» του φυτού μιας και η βασιλική οικογένεια δε διαθέτει ακόμη τις απαραίτητες γνώσεις και δυσκολεύεται κομμάτι.
.