H μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και μεταποίησης κάνναβης των ΗΠΑ

Η CannaCraft είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του CBS η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και μεταποίησης κάνναβης στην Αμερική.

Το να παρατηρήσει κανείς τις εικόνες από τις εγκαταστάσεις της, μπορεί να αποδειχθεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο μάθημα για την «ελληνική συζήτηση» γύρω από το νέο νόμο για την καλλιέργεια του φυτού: Σύγχρονα εργαστήρια, υποδομές υψηλού επιπέδου, έλεγχοι ποιότητας του προϊόντος, τεράστιες καλλιεργούμενες εκτάσεις και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό συμπληρώνουν την εικόνα.

Το διαφημιστικό βίντεο της εταιρείας, παρά το «στήσιμό του» και την ελαφρώς χαζοχαρούμενη διάθεσή του προς το τέλος, είναι κατά τα άλλα διαφωτιστικό.

 

Χαρακτηριστικό της ταχύτητας με την οποία αναπτύχθηκε και συνεχίζει να αναπτύσσεται η αγορά της κάνναβης στην Καλιφόρνια είναι και το παρακάτω βίντεο, αυτό με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου CBS να προσπαθεί να περιγράψει αφενός την ταχύτητα αυτή και αφετέρου τον αβέβαιο ορίζοντά της.

Οι απορίες τόσο για την τιμή στην οποία θα σταθεροποιηθούν τελικά τα προϊόντα όσο και για το πότε και το πως θα ανoίξει η αγορά στις γειτονικές Αμερικανικές Πολιτείες και τον Καναδά, δείχνουν να απασχολούν ιδιαίτερα τους επαγγελματίες Καλιφορνέζους.

Το βίντεο ξεκινάει από το σημείο που εμφανίζεται η Cannacraft (μπορείτε βέβαια να το δείτε απ’ την αρχή αν θέλετε).