«H μεγαλύτερη κλειστή καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης στον κόσμο»

Η εταιρεία Red White & Bloom (RWB) του Μίσιγκαν απέκτησε 3,6 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια στο Γκράνβιλ του Ιλινόι όπου θα λειτουργήσει όπως λέει «τη μεγαλύτερη κλειστή καλλιέργεια κλωστικής-βιομηχανικής κάνναβης στον πλανήτη».

Μόνο οι αποθήκες της εταιρείας θα έχουν έκταση 451,282 τετραγωνικά πόδια, ενώ στις εγκαταστάσεις της αξιοποιούνται και τεχνολογίες πλήρους ανακύκλωσης των χρησιμοποιούμενων για την άρδευση υδάτων.

Η μονάδα απασχολεί για την ώρα 175 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και περί τους 400 εργαζόμενους τις περιόδους αιχμής.

 

Αν και το τμήμα αγροτικής ανάπτυξης του Ιλινόι ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για έγκριση σχετικών καλλιεργειών μόλις τον Απρίλιο, 667 αιτήσεις έχουν κατατεθεί ως τώρα και 434 έχουν ήδη εγκριθεί με το γιγαντιαίο θερμοκήπιο της RWB να έχει λάβει και αυτό τη σχετική  άδεια.

Η Πολιτεία βρίσκεται επίσης στη διαδικασία της νομιμοποίησης της κάνναβης για ευφορικούς σκοπούς, με το πλάνο της να είναι η από το 2020 ελεύθερη κατοχή έως 30 γραμμαρίων του φυτού και 5 γραμμαρίων κάποιας μορφής συμπύκνωσής του όπως το έλαιο για τους ενήλικες άνω των 21 ετών.

«Παίζει πράγματι ρόλο το μέγεθος;». Με αυτό το σχόλιο και τη συγκεκριμένη εικόνα υποδέχθηκε σκωπτικά την είδηση του γιγαντιαίου θερμοκηπίου το Cannabis Investor.

Πηγές/ Διαβάστε Περισσότερα:

Cannabis Investor