Η παρουσίαση του Οδηγού Φαρμακευτικής Χρήσης της Κάνναβης || Βίντεο

Στο πάνελ βρέθηκαν στην αρχή οι δημιουργοί του βιβλίου Αποστόλης Καπαρουδάκης, Γιώργης Οικονομόπουλος, Ζακλίν Πόιτρας και Ηλίας Γραμματικάκης. Κι αμέσως μετά οι καλεσμένοι μας Γιώργος Πάλλης (φαρμακοποιός- βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εισηγητής του νέου νόμου για την κάνναβη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο), Οδυσσέας Βουδούρης (ιατρός) και Περικλής Κοροβέσης (συγγραφέας) του οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Bίντεο από το livestream της εκδήλωσης που έκανε το CannabisNewsGr και το TVXS

Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε θερμά τον εικονογράφο του βιβλίου Πάνο Κασιάρη για το δημιουργικό του βλέμμα, τους Νίκο Μητρογιαννόπουλο και Αδαμαντία Καπαρουδάκη για τη βοήθειά τους στις διορθώσεις και τους Νίκο Καρακώστα και Χρήστο Μπότση για τη συναισθηματική συμπαράσταση.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι βρεθήκατε στην παρουσίαση και ιδιαίτερα τα παγωτά Κανάκη που μας δρόσισαν με το νέο τους παγωτό με γεύση κάνναβης και τον Χρήστο Κοντογιάννη της Hellamco για την σχετική ιδέα της «παρουσίασης βιβλίου μετά παγωτού».

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους μας Γιώργο και Γιάννη Αυγερόπουλο και την Αναστασία Σκουμπρή για τη βοήθειά τους, καθώς και την ομάδα της Small Planet Productionsγια τη βιντεοσκόπηση της παρουσίασης του βιβλίου. Eπίσης ευχαριστούμε τον Γιάννη Κλαυδιανό,  τη Μαρία Δημητροπούλου, τον Αλέξανδρο Μπίστη, τον Σεραφείμ Κανδύλα και τον Στέλιο Κούλογλου για την εν γένει βοήθειά τους και την καλή τους διάθεση.

Με την ευκαιρία, στέλνουμε την αγάπη μας στην Ιωάννα Σωτήρχου και την Εφημερίδα των Συντακτών που αγκάλιασαν με θέρμη την προσπάθεια και στη Μαριάνθη Πελεβάνη και το TVXS για τον ίδιο λόγο.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους διοργανωτές και τους εργαζόμενους της έκθεσης Balkannabis, καθώς και όλους τους φίλους που φιλοξένησαν το βιβλίο στα περίπτερά τους κατά την διάρκεια της έκθεσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους Enecta, Hemp Oil ShopCbdOilShop, Cannabis SOS, KannaviThe Seed Bank και Kannabio, φυσικά και τους τρεις Συλλόγους Ασθενών και Ιατρών της χώρας που εργάζονται για την ορθή χρήση της Κάνναβης ως φαρμάκου.