Η Β’ Έκδοση του Οδηγού Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης

Ενημέρωση Παρασκευή 14/12/2018: H δεύτερη έκδοση του βιβλίου κυκλοφόρησε, αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Τη δεύτερη έκδοσή του δρομολογεί το βιβλίο-ορόσημο για τη φαρμακευτική κάνναβη μιας και ελάχιστα μόνο αντίτυπα της  Ά Έκδοσης υπάρχουν πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

Το βιβλίο έγινε ανάρπαστο μόλις κυκλοφόρησε αποδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη τεκμηριωμένης και σοβαρής ενημέρωσης σχετικά με τη θεραπευτική χρήση του φυτού.

Γραμμένο και σχεδιασμένο ώστε να είναι χρηστικό σε ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, το πρώτο του είδους του βιβλίο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα διεθνώς, έλαβε εξαιρετικές κριτικές τόσο για την εγκυρότητα όσο και για την αποτελεσματικότητά του ως εργαλείο αναγκαίο σε όσους χρησιμοποιούν την κάνναβη με σκοπό την ίαση.

Πέρα από την τυπωμένη του έκδοση, η ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου -που προσφέρεται χωρίς χρηματικό αντίτιμοξεπέρασε τα 10 χιλιάδες download μέσα στους 3 πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα ιδιόμορφο best seller της κάνναβης.

Που θα βρείτε τα τελευταία αντίτυπα της εμβληματικής Ά Έκδοσης: 

Το βιβλίο είναι έτοιμο να μεταφραστεί σε 5 γλώσσες ενώ οι μέχρι τώρα κριτικές που έλαβε υπήρξαν ιδιαίτερα θετικές.

Τα έσοδα των πνευματικών δικαιωμάτων της Ά Έκδοσης του βιβλίου παραχωρήθηκαν από το συγγραφέα του Αποστόλη Καπαρουδάκη στους τρεις σχετικούς με την κάνναβη Συλλόγους Ασθενών και Ιατρών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας υπενθυμίζοντας ότι, εκτός των άλλων, το συγκεκριμένο φυτό παραμένει φορέας μιας κουλτούρας που περιλαμβάνει ως αναγκαίο συστατικό της την αλληλεγγύη.

Τόσο το Cannabis News Gr που υπήρξε εμπνευστής της έκδοσης όσο και το TVXS που στήριξε επικοινωνιακά την προσπάθεια από τη γέννησή της, εκφράζουν τη χαρά τους για την επιτυχία του εγχειρήματος και την απόφασή τους να συνεχίσουν την προσπάθεια σοβαρής και νηφάλιας  ενημέρωσης σχετικά με το φυτό.