Ο Ελληνικός χάρτης της κάνναβης: Καταχωρήστε την επιχείρησή σας

Καθώς η αγορά της κάνναβης στη χώρα μας αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, προϊόντα κάνναβης μπορεί κανείς πλέον να βρει σε μια σειρά ειδικευμένα καταστήματα του είδους, αλλά και σε φαρμακεία, καταστήματα πώλησης καλλυντικών και καταστήματα με είδη διατροφής.

Υπάρχουν ειδικευμένες στο χώρο του franchize επιχειρήσεις, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι, εταιρείες που πωλούν σπόρους για καλλιέργεια του φυτού, μεταποιητικές εταιρείες, συνεταιρισμοί που ασχολούνται με την καλλιέργεια και εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για τη μεταποίηση ή την έρευνα σχετικά με το φυτό, καθώς και ειδικευμένες στην κάνναβη εταιρείες επικοινωνίας.

Δημιουργούμε έναν πλήρη οδηγό της ελληνικής οικονομίας της κάνναβης, χρήσιμο σε λάτρεις του φυτού, επαγγελματίες του χώρου και ασθενείς.

Δείτε εδώ την πρώτη καταγραφή του Ελληνικού Χάρτη της Κάνναβης

Η δημοσίευση ενημερώνεται τακτικά με τις νέες επιχειρήσεις.

  • Παρακαλούμε να προχωρήσουν στη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων ή εξουσιοδοτημένοι σχετικά συνεργάτες τους.
  • Εάν  η ιστοσελίδα σας δε βρίσκεται ακόμη σε λειτουργία, δε θα  μπορέσουμε να διασταυρώσουμε τα στοιχεία που δηλώνετε με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί η επιχείρησή σας.
  • Το Cannabis News Gr διατηρεί το δικαίωμα να μην συμπεριλάβει κάποια επιχείρηση στον κατάλογό του παρά τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.