Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων της Athens Cannabis Expo

Η προπώληση των εισιτηρίων για την 1η Διεθνή Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας viva!

Η κάνναβη αποτελεί έναν από τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της διεθνούς οικονομίας, έτσι τα τελευταία χρόνια οι εμπορικές εκθέσεις και οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που αφορούν στο φυτό και τα προϊόντα του πολλαπλασιάζονται και αυτές ταχύτατα.

Η πρώτη διεθνής έκθεση του είδους προγραμματίζεται να γίνει στην Ελλάδα το τριήμερο 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στο Στάδιο του Tae Kwon Do στην Αθήνα και στοχεύει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των Ελλήνων επιχειρηματιών, αλλά και των διεθνών επαγγελματιών του είδους.

«Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβη», δηλώνουν οι διοργανωτές της.

Και μας καλούν «να γνωρίσουμε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD (κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη , κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόρους κάνναβης, καλλυντικά, κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα».

«Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών καθώς και προβολών» όπως λένε, «παράλληλα με τη βασική έκθεση, θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερώσουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της».

Οι διεθνείς και οι ελληνικές συμμετοχές οριστικοποιούνται αυτές τις ημέρες, ενώ ήδη σημαντικοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες του χώρου έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους.

Η έκθεση δε θα έχει μόνο εμπορικό χαρακτήρα, θα είναι ανοικτή και για το κοινό και τα εισιτήρια ξεκινούν από 6 ευρώ.

Πηγές / Διαβάστε Περισσότερα:

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης: Αthens Cannabis Expo.

H σελίδα της έκθεσης στο facebook: Athens-Cannabis-Expo