Μια ποικιλία κάνναβης «ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο οργασμό»

Άγνωστο εάν «πραγματικά λειτουργεί» ή όχι, σύμφωνα όμως με το marketing που την ακολουθεί, η ποικιλία «Sexxpot» απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες, με σαφή στόχο να τις βοηθήσει να επιτύχουν έντονους, θυελλώδεις και πλήρεις οργασμούς κατά τη σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με το μύθο -ή απλά την ιστορία όπως αυτή δημοσιεύεται σε αμερικανικά blog ειδικευμένα σε θέματα εμμηνόπαυσης όπως το  menopause-aid-, η Karen Wagner που υπήρξε ήδη ενθουσιώδης χρήστης της καννάβεως άρχισε πριν ένα χρόνο να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις ποικιλίες που βελτίωσαν τη σεξουαλική εμπειρία της.

Και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε αυτή τη γνώση για να αναπτύξει ένα εντελώς νέο στέλεχος, μια νέα ποικιλία κάνναβης που αποσκοπεί στην ενίσχυση της σεξουαλικής εμπειρίας των κυριών -και να διαδώσει την  ύπαρξη της ποικιλίας αυτής ώστε και άλλες γυναίκες να μπορούν να επωφεληθούν από τη γνώση της αυτή!

Το Cut αναφέρει ότι το νέο προϊόν της Wagner είναι μια εξέλιξη της ποικιλίας που ονομάζεται «Κύριος Καλός». Με περιεκτικότητα σε THC 14%, το Sexxpot είναι ασθενέστερο από τις περισσότερες ποικιλίες που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν περιεκτικότητα σε THC έως και 20%.

Όμως «σύμβουλοι κάνναβης» έσπευσαν να δηλώσουν στο γυναικείο περιοδικό ότι «οι γυναίκες χρειάζονται γενικά λιγότερη THC από τους άνδρες, και τα υψηλά επίπεδα THC μπορούν να προωθήσουν την αντι-οιστρογόνο δραστηριότητα. »

Έτσι το προϊόν «θα σας βάλει σε ένα αισθησιακό headspace και θα επηρεάσει τις αισθήσεις του σώματος χωρίς όμως να επηρεάσει τον χρήστη του τόσο ώστε να μην μπορεί τελικά να πράξει.»

Επί του παρόντος, το Sexxpot διατίθεται μόνο στο San Francisco, η κ. Wagner όμως είναι σίγουρη ότι η διανομή θα επεκταθεί στο εγγύς μέλλον.

 

Πηγές / Διαβάστε Περισσότερα:

The Emerald Magazine

The Cut,