Προϊόντα κάνναβης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η αγορά των προϊόντων κάνναβης στη χώρα μας δείχνει να εκκινεί επί των ημερών μας και η Ελλάδα αργά αλλά σταθερά να εντάσσεται στις Ευρωπαϊκές χώρες που ευελπιστούν σε επιχειρηματική ανάπτυξη μέσω των προϊόντων που παράγονται από το φυτό.

Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή δύο ελληνικών εταιρειών στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η μια εταιρεία είναι η γνωστή μας Hemp Oil και η άλλη η Saga Group του Θεσσαλονικιού κ. Σταύρου Αγουρζενίδη.

Η Hemp Oil, είναι η πρώτη εταιρεία πώλησης προϊόντων κανναβιδιόλης στην Ελλάδα (αναλυτική παρουσίασή της μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας αφιέρωμα).

Η Saga Group, εισάγει από την Αυστρία και εμπορεύεται κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας το ποτό-αναψυκτικό  Le Cannabis.

Hemp Oil Shop

«Η κίνηση είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική», λέει ο κ. Mπότσης της Hemp Oil. «Η έκθεση είναι για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία να επικοινωνήσουμε άμεσα με φίλους και πελάτες μας από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο».

H Hemp Oil Shop στο Περίπτερο 7 της ΔΕΘ

HempoilShop1

Saga Group / Le Cannabis

«Ξεκινήσαμε εδώ και τέσσερα χρόνια», μας λέει ο κ. Aγουρζενίδης «και αναπτυσσόμαστε ταχύτατα μιας και το ενδιαφέρον για το μη αλκοολούχο ποτό μας από κάνναβη είναι μεγάλη».

Το ελαφρύ αυτό ποτό περιέχει νερό, εκχυλίσματα φρούτων και κάνναβη Sativa L τη λεγόμενη «κλωστική κάνναβη».

«Ξεχωρίζουμε λόγω της γεύσης του ποτού Le Cannabis το οποίο δεν περιέχει ζάχαρη και καφεΐνη και μπορεί είτε να καταναλωθεί αυτόνομα, είτε να αποτελέσει βασικό συστατικό σε κοκτέιλ που περιέχουν αλκοόλ».

Το Περίπτερο 8 / stand 30 του Le Cannabis στη ΔΕΘ

Όπως μας ενημέρωσε εκ μέρους της διοργάνωσης της ΔΕΘ ο κύριος Χατζηιωάννου «πιθανά υπάρχουν και άλλοι εκθέτες που ανάμεσα στα προϊόντα τους εκθέτουν και προϊόντα που περιέχουν κάνναβη, δεν μας το έχουν όμως δηλώσει σχετικά, ίσως γιατί αποτελούν μικρό μέρος του συνόλου των προϊόντων που παρουσιάζουν στην έκθεση, άρα δεν τους έχουμε κατατάξει στη σχετική κατηγορία».