Πυγμαχία Τάισον για το γήπεδο της Μπάρτσα με άρωμα ελληνικής κάνναβης και coca cola !

Ελαφρώς σουρεαλιστικό το θέμα μιας και προφανώς ούτε ο Μάικ Τάισον θα ανέβει στο κανναβάτσο του Camp Nou, ούτε Καλαματιανές ποικιλίες θα καλλιεργηθούν στο χορτάρι του γηπέδου της Μπάρτσα. Πως έχουν όμως τα πράγματα;

Σύμφωνα με το περιοδικό You May Say… μετά την απόφαση της Μπαρτσελόνα να θέσει προς… ενοικίαση το όνομα του «Καμπ Νου» για τη νέα σεζόν προσφέροντας τα έσοδα στη μάχη κατά του κορωνοϊού, προέκυψε ένα… ιδιαίτερης φύσεως ενδιαφέρον.

Η εταιρεία του Τάισον, που εμπορεύεται προϊόντα κάνναβης, εκδήλωσε την επιθυμία της να αγοράσει το δικαίωμα ονοματοδοσίας και να «βαφτίσει» το ιστορικό γήπεδο σε SwissX, όπως είναι και η μάρκα των προϊόντων κάνναβης που εμπορεύεται .

Ο θρυλικός πυγμάχος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον μέσω του 52χρονου  ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία «της οικογένειας Coca Cola», του Αλκιβιάδη Δαυίδ που γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας διαθέτει τεράστια περιουσία και συχνά πυκνά απασχολεί το διεθνή Τύπου με σκανδαλάκια σχετιζόμενα με το φυτό ή μη.

«Είναι ένα σπουδαίο στάδιο και μας φάνηκε μια φανταστική ιδέα. Η εταιρεία μας ασχολείται με την κάνναβη και η Ισπανία έχει μακρά παράδοση στο να αντιμετωπίζει με θετικό τρόπο τη νομιμοποίηση της χρήσης της», τόνισε στο BBC ο κ. Δαυίδ ο οποίος πρόσφατα εκδήλωσε και το ενδιαφέρον του για τη δημιουργία μιας «Τράπεζας Κάνναβης» με έδρα την Ελβετία.

Όσο για το αν θεωρεί πως το αντικείμενο της εταιρείας θα σταθεί εμπόδιο για να συναφθεί κάποια συμφωνία με την Μπαρτσελόνα; «Αυτό θα φανεί. Πάντως ο κόσμος έχει γεννηθεί από ιδέες», απάντησε.

Διαβάστε περισσότερα: