Στη Hemp Oil το βραβείο “Most Innovative Concept 2019”

Το ένα μετά το άλλο βραβείο αποσπά η εταιρεία πώλησης προϊόντων κάνναβης Hemp Oil Natural Products του Χρήστου Μπότση. To Σεπτέμβριο η εταιρεία έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας από το Stelios Foundation ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 64 διαγωνιζόμενους, ενώ πρόσφατα απέκτησε και το βραβείο “Most Innovative Concept 2019” στα Βραβεία Franchise του περιοδικού Franchise Bussiness.

Πρόκειται για την εταιρεία που ξεκίνησε πρώτη την πώληση προϊόντων κανναβιδιόλης στη χώρα μας και εκτός των άλλων έφερε στην Ελλάδα και τον πρώτο αυτόματο πωλητή κάνναβης  γνωρίζοντας τις τελευταίες ημέρες μια έκρηξη δημοσιότητας καθώς η είδηση για «το ΑΤΜ της κάνναβης» συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των ελληνικών Μέσων ενημέρωσης με εκατοντάδες δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις για το θέμα να κατακλύζουν τον Τύπο.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Εταιρείας για την πρόσφατη βράβευση

Η Hempoil Natural Products κερδίζει το βραβείο “Most Innovative Concept” στα βραβεία Franchise 2019

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν στο Palmie Bistro Κεφαλαρίου τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2019 που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλό μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και τη δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν ο κ. Σταύρος Καφούνης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Σπύρος Ασλάνης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise και ο κ. Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise οι οποίοι χαιρέτησαν με τις ομιλίες τους.

Η Hempoil Natural Products παρευρέθηκε εκεί και μάλιστα κέρδισε το βραβείο για το “MOST INNOVATIVE CONCEPT”. Το βραβείο έλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Χρήστος Μπότσης. Στην φετινή διοργάνωση των βραβείων Franchise συμμετείχαν συνολικά 34 εταιρείες όπου διακρίθηκαν σε διάφορες κατηγορίες μεταξύ άλλων ήταν τα Goody’s Burger House, ο Γερμανός, τα Coffee Island και πολλές ακόμη.

Το ΑΤΜ της κάνναβης του οποίου η είδηση για τη λειτουργία συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Η Hempoil Natural Products χάρη στο καινοτόμο περιεχόμενο της κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία αυτή. Η εταιρεία μας κέρδισε τις εντυπώσεις, εκπλήσσοντας τους διοργανωτές με τα επιτεύγματά της μέσα σε μόλις δύο έτη λειτουργίας, κερδίζοντας ακόμα ένα βραβείο για το πρωτότυπο έργο της. Ας μην ξεχνάμε ότι η Hempoil Natural Products αποτελεί την πρώτη εταιρία που εμπορεύεται σκευάσματα βιομηχανικής κάνναβης και διακρίνεται με κάποια βράβευση για δεύτερη φορά σε διάστημα 6 μηνών.

Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι να γίνουν προσβάσιμα τα προϊόντα της μέσω των φυσικών καταστημάτων του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα, την εγκυρότητα και την ασφάλεια τους. Η Hempoil αναπτύσσει ένα δίκτυο Franchise που διαρκώς μεγαλώνει σε όλη την Ελλάδα και πρόσφατα μάλιστα άνοιξε και το καινούργιο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της ιατρικής κάνναβης και της CBD; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γράψτε ένα e-mail στο info@hempoilshop.gr ή αφήστε ένα μήνυμα στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, το Facebook @hempoilshop.gr ή το Instagram! www.hempoilshop.gr – 211 4010715