Στο τυπογραφείο το πρώτο τεύχος του You May Say… || Video & Slideshow

To νέο, free press περιοδικό, το περιοδικό ποικίλης ύλης «που μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, και τα Βαλκάνια, καταφθάνει καθώς το πρώτο τεύχος του βρίσκεται στο τυπογραφείο και από βδομάδα αναμένεται η διανομή του από επιλεγμένα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης και βιβλιοπωλεία, αλλά και από φαρμακεία, cafe-bar και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Το όνομά του είναι You May Say… και συντελεστές του γνωστοί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και σκιτσογράφοι, επιστήμονες, ιατροί και φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και βιολόγοι, όλοι τους ειδικευμένοι στο φυτό, την καλλιέργεια και τις δεκάδες χρήσεις του, αλλά και ερωτευμένοι με την ιστορία και την κουλτούρα του.

Η σελίδα του περιοδικού στο Facebook: https://www.facebook.com/pg/YouMaySayMag

στο Instagramhttps://www.instagram.com/youmaysaymag/

στο Twitter: https://twitter.com/YouMaySay_Mag 

Οι φίλοι και λάτρεις του φυτού, όσοι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την υγεία τους, οι καλλιεργητές του, αλλά και οι εμπλεκόμενοι «στην οικονομία της κάνναβης» επαγγελματίες του χώρου, ασφυκτιούν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν τις δραστηριότητές τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εν γένει το διαδίκτυο.  Το You May Say έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, αλλά και «να επικοινωνήσει την κάνναβη» στο ευρύ κοινό, μιας και η ύλη του απλώνεται στην πολιτική, την υγεία, τη διατροφή, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την έκδοση υπογράφει η πρώτη ειδικευμένη στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία της κάνναβης ελληνική εταιρεία, η You May Say I Am A Dreamer.  Η εταιρεία που, ανάμεσα σε άλλα, υπέγραψε και την έκδοση του βιβλίου Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης που έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί ένα ιδιόμορφο best seller με τη δεύτερη έκδοσή του να εξαντλείται έχοντας φτάσει ήδη σε χιλιάδες αναγνώστες.

Το You May Say είναι διμηνιαίο, κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ και έχει την θερμή υποστήριξη σειράς Μέσων Ενημέρωσης και, φυσικά, του Cannabis News Gr.

Εκτός των άλλων, το You May Say εξασφάλισε την αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα του Καναδικού περιοδικού Skunκ Magazine που κυκλοφορεί από το 2004 και αποτελεί πλέον ένα από τα μακροβιότερα και εμβληματικά διεθνή περιοδικά.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το περιοδικό στο e-mail: info.youmaysay[at]gmail.com και με το ελληνικό και διεθνές εμπορικό του τμήμα στο sales.youmaysay[at]gmail.com

Διαβάστε Περισσότερα: