Ομάδα «Αυτισμός και Κανναβιδιόλη» || Συναυλία, Σάββατο 1/7, Άλσος Ν. Σμύρνης

Η ομάδα «Αυτισμός και Κανναβιδιόλη – Επιληψίες και νευρολογικές παθήσεις παιδιών» καθώς και οι γονείς και ασθενείς χρόνιων και αυτοάνοσων παθήσεων μας προσκαλούν σε μια όμορφη μουσική εκδήλωση, το  Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στις 8μμ.
Θα τραγουδήσουν και θα παίξουν μουσική, εκφράζοντας αφιλοκερδώς με τον τρόπο τους την συμπαράσταση τους στις μάχες που δίνουνει η ομάδα αυτή οι: Νίκος Βασιλικός, Ηλίας Μπάσιος, Γιάννης Σκαμνάκης, Μανώλης Σφακιανάκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχουν άνετη-εύκολη πρόσβαση στο χώρο.

Διαβάστε την έκκληση/πρόσκληση των γονέων:

Είμαστε γονείς παιδιών με αυτισμό, με φαρμακοανθεκτικές επιληψίες, με νευρολογικές, χρόνιες και αυτοάνοσες παθήσεις. Είμαστε ενήλικοι με διάφορες ασθένειες (νευρολογικές, αυτοάνοσες, δερματολογικές, γαστρεντερολογικές, υπέρταση, ζάχαρο, καρκίνο κλπ).

Όλοι έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής όχι λόγω των φαρμάκων αλλά λόγω των δυνάμεων που κρύβει η φαρμακολογική δράση της κανναβιδιόλης. Είμαστε πολλοί και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 πραγματοποιούμε μουσική εκδήλωση στο Άλσος Νέας Σμύρνης στις 20.45΄ μ.μ. ώστε να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος τόσο εμάς όσο και την λειτουργία του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος.

Δεν κρυβόμαστε. Είμαστε παρόντες δυναμικά στην κοινωνία να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν είμαστε σύλλογος ή σωματείο. Είμαστε ομάδα γονιών και ασθενών! Δεν είμαστε γιατροί ή θεραπευτές. Είμαστε όμως, συνεχώς παρόντες δίπλα στους γιατρούς και τους καταθέτουμε τις πολύτιμες εμπειρίες μας που τόσο έχουν ανάγκη!