Συνεργασία Cannabis News και Football League News

Το Cannabis News εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το Football League News, την ιστοσελίδα που παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όσα αφορούν στη Β’ Εθνική και προτείνει σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη φιλική αυτή και έγκυρη ιστοσελίδα για την ενημέρωσή τους.

To Football League News ξεκίνησε την πορεία του το 2011 με πρωτεργάτες τρεις επαγγελματίες δημοσιογράφους και σκοπό να καλύψει με μεράκι και αντικειμενικότητα την ειδησεογραφία για το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας της χώρας.

Η Β’ Εθνική, άλλωστε, είναι το γήπεδο του «αληθινού ποδοσφαίρου», των παραδοσιακών αθηναϊκών ομάδων, των επαρχιακών συλλόγων και του συναισθήματος που πηγάζει μέσα από τους ισχυρούς δεσμούς της καταγωγής κάθε φιλάθλου.

Χτυπά στον ρυθμό των μεγάλων πόλεων που «ζουν» τα Σαββατοκύριακα για τις ομάδες και για εκείνους που μετακόμισαν στο κλεινόν άστυ χωρίς να πάψουν να ενδιαφέρονται για τα νέα του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

Μια ποδοσφαιρική κατηγορία που έχει τη δική της άγρια ομορφιά και «αποτυπώνει» τα καλά και τα κακά της ελληνικής κοινωνίας.

Η ανταπόκριση του κόσμου έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες που μπορεί να υπήρχαν και πλέον περισσότεροι από 400.000 επισκέπτες κάθε μήνα ενημερώνονται μέσω του Football League News.

Το ενδιαφέρον και οι επισκέψεις αυξάνονται, και οι στόχοι της αθλητικής ιστοσελίδας διευρύνονται περιλαμβάνοντας πλέον «συνέργειες» που ενώνουν κόσμους τόσο διαφορετικούς και τόσο ίδιους: όπως τον κόσμο που επιλέγει να ενημερώνεται από το Cannabis News τόσο για ιατρικά θέματα όσο και για θέματα που αφορούν στην οικονομία και την κουλτούρα της κάνναβης, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Mια καλή ευκαιρία να καταρριφθούν μύθοι όπως εκείνος που θέλει την κάνναβη να μην ταιριάζει με την άθληση…

FL NEWS στο Facebook

FL NEWS στο Twitter

Από την κατηγορία Ρετρό του FL News «Η Εποχή Του Κατσουράνη«

Διαβάστε Επίσης: Κάνναβη και άθληση, η κατάρρευση ενός μύθου