To Cannabis News Gr παρουσιάζει τον Οδηγό Χρήσης της Φαρμακευτικής Κάνναβης

Δείτε εδώ την τρίτη έκδοση του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πρώτο Οδηγό Φαρμακευτικής Χρήσης της Κάνναβης που εκδίδεται στη χώρα μας και έναν από τους πρώτους διεθνώς.

Περιλαμβάνει το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης, τις Ενδείξεις και τη Δοσολογία της Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Περιλαμβάνει επίσης οδηγίες που βοηθούν στην εύρεση της βέλτιστης δόσης για τον κάθε ασθενή και του εύρους της δόσης αυτής, αυτού δηλαδή που ονομάζουμε «Θεραπευτικό Παράθυρο».

Αξιοποιεί την εμπειρία ιατρών και ασθενών που εργάζονται χρόνια με την ιαματική δράση της κάνναβης και τη συσχετίζει με όσα η επιστήμη έχει επισήμως αποδεχτεί. Κωδικοποιεί την επιστημονική γνώση και τα εμπειρικά δεδομένα σε έναν οδηγό κατανοητό και αναγκαίο σε όσους χρησιμοποιούν το φυτό ως φάρμακο, ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου της Υγείας.

To βιβλίο είναι ελεύθερο για δωρεάν μεταφόρτωση (download) τόσο από το Cannabis News όσο και από τις ιστοσελίδες των Συλλόγων και των υποστηρικτών της έκδοσης.

H εκτυπωμένη έκδοση κοστίζει 7 ευρώ και τα έσοδα των πνευματικών δικαιωμάτων έχουν παραχωρηθεί από το συγγραφέα στους Συλλόγους Ασθενών.

Η ηλεκτρονική μορφή της πρώτης έκδοσης του βιβλίου ξεπέρασε τα 11 χιλιάδες download μέσα στους 4 πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα ιδιόμορφο best seller της κάνναβης.

Την επιμέλεια και την παραγωγή της δεύτερης έκδοσης υπογράφει η You May Say I Am A Dreamer, ενώ η κυκλοφορία στηρίζεται επικοινωνιακά από το TVXS.gr και την Εφημερίδα των Συντακτών.

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου εξαντλήθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία του καταδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη τεκμηριωμένης και σοβαρής ενημέρωσης σχετικά με τη θεραπευτική χρήση του φυτού.

Και στη δεύτερη έκδοση τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα έχουν παραχωρηθεί από τον συγγραφέα του βιβλίου Αποστόλη Καπαρουδάκη στους Συλλόγους ιατρών και ασθενών της χώρας που ασχολούνται με την κάνναβη: «Ελληνικός Σύλλογος Θεραπευτικής Κάνναβης», «Μαμάκα – Μαμάδες για την Κάνναβη», «Ασθενείς Υπέρ της Χρήσης Θεραπευτικής Κάνναβης».

 

.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το βιβλίο μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: buildingcannabisbrands[at]gmail.com

  • Kεντρική Διάθεση για καταστήματα ειδών κάνναβης και Φαρμακεία Υ.Τ.: / email: buildingcannabisbrands[at]gmail.com
  • Κεντρική Διάθεση για τα βιβλιοπωλεία: I. Νικολόπουλος και Σία ΕΕ, Ζαλόγγου 9, Αθήνα, τηλ.: 210 3800520 / email: eikostouprotou[at]otenet.gr