Το Cannabis News… ως επίσημος «αντίλογος» στην Καθημερινή

Σε χθεσινό της δημοσίευμα που στόχο του έχει τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, η εφημερίδα Καθημερινή αξιοποιεί ένα από τα ρεπορτάζ του Cannabis News ως “τον αντίλογο” στους ισχυρισμούς της δικής της άποψης…

Πρόκειται για το ρεπορτάζ του Cannabis που αφορούσε στη σύλληψη τον περασμένο Νοέμβριο ενός πολίτη που διατηρούσε ιστοσελίδα πώλησης νόμιμων προϊόντων κάνναβης και την αναταραχή που αυτή δημιούργησε στον ευρύτατο πλέον κύκλο των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου.

Η αξιοποίηση του Cannabis News ως έγκυρου εκφραστή “της αντίθετης άποψης” είναι με τον τρόπο της τιμητική, άλλωστε πως αλλιώς να αντιμετωπίσει κανείς το ότι τον τοποθετούν στη θέση του εκπροσώπου των νόμιμων επαγγελματιών της κάνναβης στην Ελλάδα.

Η αξιοποίηση όμως των σοβαρών προβλημάτων ενός επαγγελματικού κλάδου ως αφορμή μικροκομματικών διενέξεων… δε δείχνει παραγωγική.

Το απόσπασμα από το δημοσίευμα της Καθημερινής όπου το Cannabis News αξιοποιείται ως «ο αντίλογος».

Για την ώρα δεκάδες νόμιμοι επαγγελματίες της «ελληνικής οικονομίας της κάνναβης”, συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τις καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση του νέου νομικού πλαισίου και την ελλειπή ενημέρωσή (ή και την απροθυμία) των διωκτικών αρχών να προσαρμοστούν σε αυτό.

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη Athens Cannabis Expo στην οποία συμμετείχαν δεκάδες εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιώτες επενδυτές και πολιτική ηγεσία συνομολόγησαν με δηλώσεις τους εκεί ότι η χώρα μας θα μπορούσε να αποτελέσει την ατμομηχανή της Ευρώπης στην ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία της κάνναβης.

Τα αισιόδοξα νέα… δεν είναι τελικά για όλους αισιόδοξα

Ταυτόχρονα εχθές, σε μια σπάνια σύμπτωση, και ο Ελεύθερος Τύπος προέβη “στην αποκάλυψη του σκανδάλου Καρανίκα”. Σε αυτή μάλιστα την εφημερίδα το ίδιο ακριβώς θέμα με εκείνο της Καθημερινής φιγουράρει ως “αποκλειστικό”!

Άσε που από το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, απουσιάζει η άποψη του Cannabis News ως αντίλογος, γεγονός ενοχλητικό αν έχεις πλέον καλομάθει.

Το «αποκλειστικό» θέμα του Ελεύθερου Τύπου (ίδιο με εκείνο της Καθημερινής).

Η έντυπη έκδοση της Καθημερινής

Διαβάστε για το ίδιο θέμα: