To Cannabis News παρουσιάζει τη δεύτερη έκδοση του Οδηγoύ Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης

Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου-ορόσημου βρίσκεται ήδη στα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης.

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου εξαντλήθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία του καταδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη τεκμηριωμένης και σοβαρής ενημέρωσης σχετικά με τη θεραπευτική χρήση του φυτού, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η μετάφρασή του στην Ιταλική γλώσσα που αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι.

Γραμμένο και σχεδιασμένο ώστε να είναι χρηστικό σε ασθενείς και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, το πρώτο βιβλίο του είδους του που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα διεθνώς, έλαβε εξαιρετικές κριτικές τόσο για την εγκυρότητα όσο και για την αποτελεσματικότητά του ως εργαλείο αναγκαίο σε όσους χρησιμοποιούν την κάνναβη με σκοπό την ίαση.

Πέρα από την τυπωμένη του έκδοση, η ηλεκτρονική μορφή του βιβλίου -που προσφέρεται χωρίς χρηματικό αντίτιμο– ξεπέρασε τα 11 χιλιάδες download μέσα στους 4 πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα ιδιόμορφο best seller της κάνναβης.

To βιβλίο είναι ελεύθερο για δωρεάν μεταφόρτωση (download) τόσο από το Cannabis News όσο και από τις ιστοσελίδες των Συλλόγων και των υποστηρικτών της έκδοσης.

H εκτυπωμένη έκδοση κοστίζει 7 ευρώ και τα έσοδα των πνευματικών δικαιωμάτων έχουν παραχωρηθεί από το συγγραφέα στους Συλλόγους Ασθενών.

Την επιμέλεια και την παραγωγή της δεύτερης έκδοσης υπογράφει η You May Say I Am A Dreamer, ενώ η κυκλοφορία στηρίζεται επικοινωνιακά από το TVXS.gr και την Εφημερίδα των Συντακτών.

Και στη δεύτερη έκδοση τα έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα έχουν παραχωρηθεί από τον συγγραφέα του βιβλίου Αποστόλη Καπαρουδάκη στους Συλλόγους ιατρών και ασθενών της χώρας που ασχολούνται με την κάνναβη: «Ελληνικός Σύλλογος Θεραπευτικής Κάνναβης», «Μαμάκα – Μαμάδες για την Κάνναβη», «Ασθενείς Υπέρ της Χρήσης Θεραπευτικής Κάνναβης».

.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το βιβλίο μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: buildingcannabisbrands[at]gmail.com

  • Kεντρική Διάθεση για καταστήματα ειδών κάνναβης και Φαρμακεία Υ.Τ.: /You May Say I Am A Dreamer / email: buildingcannabisbrands[at]gmail.com
  • Κεντρική Διάθεση για τα βιβλιοπωλεία: I. Νικολόπουλος και Σία ΕΕ, Ζαλόγγου 9, Αθήνα, τηλ.: 210 3800520 / email: eikostouprotou[at]otenet.gr