Το πρώτο τραγούδι με τη φωνή της κάνναβης

O Snoop Dogg και ο Ted Chung της εταιρείας Merry Jane συνεργάστηκαν με την εταιρεία eOne Music και μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο στη δισκογραφία τραγούδι που περιέχει εντός του ήχους που προέρχονται από το φυτό, οι ήχοι μάλιστα αυτοί καθώς μεταφράζονται σε νότες… μας επιτρέπουν να ακούμε την κάνναβη να τραγουδά ή αν προτιμάτε να τζαμάρει…

Το “Sticky Situation,” έχει παραγωγό την ομάδα FrancisGotHeat (την οποία συναποτελούν οι Drake, Roy Woods, Bryson Tiller) και τον R&B τραγουδιστής Anders. Οι καλλιτέχνες  από το Τορόντο του Καναδά συνεργάστηκαν με τον ράπερ Rich The Kid από το Λος Άντζελες και τους καινοτόμους επιστήμονες και τεχνικούς της ομάδας MIDI Sprout κι έτσι προέκυψε το «Sticky Situation» που περιλαμβάνει νότες φτιαγμένες από τους ήχους του φυτού.

Το δυόμιση λεπτών κομμάτι και η λίγο εκτενέστερη εκδοχή του σε βίντεο, κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες, την 17η Οκτωβρίου του 2019, με αφορμή τον εορτασμό του πρώτου χρόνου νόμιμης κάνναβης στον Καναδά.

Κι επειδή με δυσκολία οι αμύητοι θα διακρίνουν «τη φωνή του φυτού», το παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνει πιο καθαρές ηχογραφήσεις της, ίσως βοηθήσει όσους δεν τρελαίνονται για το R&B και τη ραπ, λατρεύουν όμως «να ακούνε το τραγούδι του φυτού» με κάθε τρόπο.

Σε αυτό οι καλλιτέχνες Joe Patitucci and Jon Shapiro ηχογραφούν το φυτό χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία με τον Snoop Dogg, αυτή του MIDI Sprout, και ηχογραφούν το τραγούδι της κάνναβης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Νότιο Αμερική το 2017.

Διαβάστε περισσότερα: variety.com/