Το Βάλσαμο (Υπερικόν) στην Πάτρα || Είδη υγιεινής διατροφής & Κανναβιδιόλη

Το Βάλσαμο είναι το γνωστό φυτό Βαλσαμόχορτο ή Σπαθόχορτο. Υπερικόν (ή Υπερεικών) ήταν η ονομασία του από τους Έλληνες των αρχαίων χρόνων αφού το τοποθετούσαν πάνω (υπέρ) στα ομοιώματα (εικών) θεών και δαιμόνων για προστασία της εστίας τους, αλλά και για να απολαμβάνουν τη θεϊκή εύνοια. Βάλσαμο – Υπερικόν και το όνομα του καταστήματος της Πάτρας που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 με βότανα, τσάι και μπαχαρικά, ενώ σήμερα προσφέρει και φυσικά προϊόντα κάνναβης.
.
«Σταδιακά, από το 2011 έως σήμερα προστέθηκαν και άλλες κατηγορίες προϊόντων όπως αιθέρια & φυτικά έλαια, βιολογικά προϊόντα, υπερτροφές & είδη υγιεινής διατροφής», μας λέει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Βασίλης Αναστασόπουλος, και συνεχίζει «η ανταπόκριση του κοινού της Πάτρας ήταν πολύ θερμή, από την αρχή. Μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει δείχνοντας μας ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί συμπολίτες μας που αντιλαμβάνονται τις διαφορές ποιότητας στα διαθέσιμα προϊόντα και επιλέγουν τι θα αγοράσουν και γιατί».

Ο ιδιοκτήτης κ. Αναστασόπουλος

«Το 2013 ξεκινήσαμε και την διάθεση των προϊόντων μας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα yperikon.gr. Με την ίδια καλή διάθεση και επιμονή καταφέραμε να αποκτήσει ένα σημαντικό ποσοστό της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας αφού εξυπηρετούμε καθημερινά αγοραστές από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Έχουμε αποστείλει προϊόντα μας σε χωριά και κωμοπόλεις από την Γαύδο έως την Ορεστιάδα!».

Προσφορές από το κατάστημα:

«Από το 2017 ήμασταν από τους πρώτους που με μεγάλη χαρά προσθέσαμε τα προϊόντα Κάνναβης όπως τα βιολογικά έλαια Κανναβιδιόλης / CBD και αντιληφθήκαμε ιδίοις όμμασι την βελτίωση της υγείας που μπορεί να προσφέρει η Κανναβιδιόλη από τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τη δοκίμασαν.».

«Αυτό τελικά είναι και το όραμά μας. Να προσφέρουμε φυσικής προέλευσης προϊόντα που θα ενισχύουν τη συνολική προσπάθεια του ανθρώπου για αποκατάσταση της υγείας του και επαναφορά αν είναι δυνατόν της σωματικής και ψυχικής του ισορροπίας.

Δεν είμαστε ιατροί ή θεραπευτές, αλλά προσδοκούμε να ζήσουμε σύντομα την εποχή που οι ίδιοι οι γιατροί θα είναι  συμμέτοχοι της αλλαγής που συμβαίνει ήδη…», καταλήγει ο κ. Αναστασόπουλος.

Πληροφορίες: Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Πατρέως 41 – 45, 26221, στην Πάτρα.
Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 2610 221354, το mail: yperikon[at]gmail.com ενώ μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και μέσω της Iστοσελίδας του Βάλσαμο – Υπερικόν. / Facebook Page