Βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Hemp Oil του Χρήστου Μπότση

Μια από τις οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν εφέτος από το Stelios Foundation ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 64 διαγωνιζόμενες, είναι η Hemp Oil Natural Products του Χρήστου Μπότση.

Έτσι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε κανναβιδιόλη στη χώρα μας και δημιούργησε το πρώτο ειδικευμένο κατάστημα του είδους απέκτησε και μια νέα πρωτιά: είναι πλέον η πρώτη εταιρεία προϊόντων κάνναβης που λαμβάνει βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η Hemp Oil βραβεύτηκε «για τη συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη και την ανάπτυξη της χώρας, την επένδυσή της στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα, το υγιές της επιχειρηματικό σχέδιο και τους σαφείς της στόχους» σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Χατζηιωάννου, του ιδρυτή του Stelios Foundation.

Το Ίδρυμα του δημιουργού της Easy Jet που φέρει από το 2006 τον τίτλο του Σερ, ενισχύει τα τελευταία 11 χρόνια μέσω της βράβευσης αυτής επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως το οι ιδιοκτήτες τους να είναι έως 40 ετών, να απασχολούν τουλάχιστον δύο υπαλλήλους και να έχουν ξεκινήσει τη δραστηριότητά τους τα τελευταία 7 χρόνια.

Εφέτος οι νικητές μοιράστηκαν το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο κ. Χατζηιωάννου παραδίδει το βραβείο στον κ. Μπότση.