You May Say… Club || Φαρμακείο Γραμματικάκη

Έκπτωση 10% σε όλες τις κρέμες & αλοιφές CBD καθώς επίσης και σε συμπληρώματα & βιταμίνες για τα Μέλη του Club από το Φαμαρκείο Γραμματικάκη!

Το Φαρμακείο Γραμματικάκη* φροντίζει για εσάς και την υγεία σας από το 1982. Θα βρείτε φάρμακα, καλλυντικά, βότανα, φυτικά σκευάσματα, προϊόντα κάνναβης (κανναβιδιόλη), χειροποίητα καλλυντικά έλαια, ορθοπεδικά είδη, υγιεινές τροφές κ.α

Info:
Facebook: Φαρμακείο Γραμματικάκη – Grammatikaki Pharmacy
Instagram: grammatikakipharmacy
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 29, Γλυφάδα
E- Mail: farmakeiogrammatikaki@gmail.com
Τηλέφωνο: 210 894 8119

* Ο συνεργάτης του περιοδικού και φαρμακοποιός Ηλίας Γραμματικάκης σπούδασε φαρμακευτική (MPharm) στο University of Brighton και εκπόνησε τη διπλωματική του εργασία στα φυτικά σκευάσματα και τη σχέση των φαρμακοποιών με αυτά, ενώ παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια φυτοθεραπείας και βοτανολογίας.

Από τα μέσα του 2015 εργάζεται στο φαρμακείο του, όπου και δημιούργησε σειρά φυτικών καλλυντικών ελαίων. Είναι κάτοχος του International Comprehensive Medical Marijuana Course (TheAnswerPage & International Cannabis and Cannabinoids Institute) και επιστημονικός συνεργάτης του βιβλίου «Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης».

Άρθρα του μπορείτε να διαβάσετε εδώ

_

Γίνε κι εσύ συνδρομητής* ώστε να λαμβάνεις το περιοδικό στο σπίτι ή το γραφείο σου καταβάλλοντας μόνο τα ταχυδρομικά έξοδα και ταυτόχρονα κέρδισε προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές από τις δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Δες εδώ αναλυτικά όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τις προσφορές τους.

*Εάν, στη σελίδα εγγραφής, δε βλέπετε τη σχετική φόρμα, παρακαλούμε απενεργοποιήστε τον ad blocker ή στείλτε μας ένα e-mail.