You May Say… Club || Strange Brew

11+1 φιάλη δώρο, για κάθε μόνιμη ετικέτα της, προσφέρει η ομάδα τής Strange Brew, στα Μέλη του Club!

Ασυμβίβαστη εκ φύσεως, η Strange Brew, επιχειρεί να αλλάξει την αντίληψη περί μπύρας στην Ελλάδα συμβάλλοντας και αυτή στη συνεχή ποιοτική της αναβάθμιση. Οι μπύρες τους ξεχωρίζουν και για τα ευφάνταστα, γεμάτα ιστορία, ονόματα όπως  η Εγγλέζα πειρατίνα Mandy Black που έγινε διάσημη για τις επιθέσεις της εναντίων των αυτοκρατορικών πλοίων, κατά τις οποίες άρπαζε τα βαρέλια μαύρης (Stout) μπύρας που εξάγονταν στις Βρετανικές αποικίες στο Νέο Κόσμο. Η μικρή Jasmine, η πρώτη μπύρα της ομάδας, που καταφέρνει να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς, αλλά και να εισάγει ιδανικά τους νέους στον κόσμο της ποιοτικής craft μπύρας. Ο Dr. Haze, χαμένος στις ψυχεδελικές παραισθήσεις που για πολύ καιρό εμφανιζόταν και χανόταν ξανά, ψελλίζοντας στίχους από τραγούδια άλλων εποχών, συχνά μπερδεύοντας τις μέρες με τα χρόνια.

Η Strange Brew δέχεται παραγγελίες και μέσω της σελίδας τους στο facebook και το instagram.

Info:
Ιστοσελίδα: www.strangebrew.gr
Facebook: Strange Brew Taproom & Bottleshop
Instagram: strangebrewathens
Διεύθυνση: Φαλήρου 86, Αθήνα- Κουκάκι, Τ.Κ.11741
E-mail: info@strangebrew.gr

_

Γίνε κι εσύ συνδρομητής* ώστε να λαμβάνεις το περιοδικό στο σπίτι ή το γραφείο σου καταβάλλοντας μόνο τα ταχυδρομικά έξοδα και ταυτόχρονα κέρδισε προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές από τις δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Δες εδώ αναλυτικά όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τις προσφορές τους.

*Εάν, στη σελίδα εγγραφής, δε βλέπετε τη σχετική φόρμα, παρακαλούμε απενεργοποιήστε τον ad blocker ή στείλτε μας ένα e-mail.