You May Say… Club || Terra Verde

Έκπτωση 20% σε όλα τα βιβλία & περιοδικά, έκπτωση 10% στα προϊόντα κάνναβης και έκπτωση 10% στα χειροτεχνήματα των κρατούμενων των αγροτικών φυλακών Αγυιάς από την Terra Verde για τα Μέλη του Club •

Η Terra Verde στα Χανιά προτείνει ένα εναλλακτικό μοντέλο εμπορίου. Οι ανθρωποί της λειτουργούνε, σε εθελοντική βάση, με συλλογικές διαδικασίες βασισμένες στις αρχές της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης. Άποκτησαν πρόσβαση σε ένα πλήθος προϊόντων μέσω ενός δικτύου αντίστοιχων συλλογικοτήτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Θα βρείτε προϊόντα από την Κοινότητα των Ζαπατίστας, το Κίνημα κατάληψης γης Βραζιλίας (MST), από Κολεκτίβες στο Εκουαδόρ και το Βιετνάμ, από Παραγωγικούς Συνεταιρισμούς Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ινδίας, Τανζανίας, Νότιας Αφρικής κ.α. Στην Terra Verde υπάρχουν και προϊόντα φτιαγμένα από άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα καθώς και χειροτεχνίες και κεραμικά από τις αγροτικές φυλακές Χανίων.

Info:
Ιστοσελίδα: terraverde-chania.gr
Facebook: Terra Verde-chania 
Διεύθυνση: Μιχάλη Νταλιάνη 5, Παλιά Πόλη Χανίων, Κρήτη
E- Mail: info@terraverde-chania.gr
Τηλέφωνο: 28210 52201

_

Γίνε κι εσύ συνδρομητής* ώστε να λαμβάνεις το περιοδικό στο σπίτι ή το γραφείο σου καταβάλλοντας μόνο τα ταχυδρομικά έξοδα και ταυτόχρονα κέρδισε προνόμια, εκπτώσεις και προσφορές από τις δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Δες εδώ αναλυτικά όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τις προσφορές τους.

*Εάν, στη σελίδα εγγραφής, δε βλέπετε τη σχετική φόρμα, παρακαλούμε απενεργοποιήστε τον ad blocker ή στείλτε μας ένα e-mail.