Η πρώτη ελληνική εταιρεία Επικοινωνίας που ειδικεύεται στην κάνναβη

Mε μια πλάγια αναφορά στην κουλτούρα της κάνναβης μέσω του στίχου του τραγουδιού του John Lennon και όσα αυτό συμβολίζει, κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή αγορά «η πρώτη ελληνική εταιρεία επικοινωνίας που ειδικεύεται στην οικονομία της κάνναβης».

Με λογότυπο στο οποίο υπάρχει μόνο μια υπόνοια του φυτού και με μότο «bulding cannabis brands», η «You may Say I Am A Dreamer«, όπως λένε οι δημιουργοί της, έρχεται να καλύψει το κενό στην επικοινωνία και τη διαφήμιση που σχετίζεται με το φυτό.

Οι υπάρχουσες δομές επικοινωνίας και διαφήμισης δεν επαρκούν, η κάνναβη δεν είναι ‘ένα ακόμη προϊόν’, έχει δική τους κουλτούρα και ιστορία

Εικόνα από την ιστοσελίδα της εταιρείας

«Τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σε επίπεδο επικοινωνίας, το φυτό αντιμετωπίζεται λανθασμένα. Κάποιοι το χειρίζονται σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε εμπόρευμα, πράγμα που αποτελεί λανθασμένη επικοινωνιακή προσέγγιση μιας και έτσι χάνονται τα διακριτικά του πλεονεκτήματα. Κάποιοι άλλοι το αντιμετωπίζουν φοβικά λόγω της χρόνιας απαγόρευσής του και κάποιοι τρίτοι ως όχημα τόσο φορτισμένο ιδεολογικά ώστε είναι αδύνατη η επικοινωνία ενός απλού μηνύματος».

«Η You May Say I Am A Dreamer αποτελεί συνέργεια επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου της διαφήμισης, της επικοινωνίας και της επιχειρηματικής καινοτομίας οι οποίοι γνωρίζουν το φυτό και τις ιδιαιτερότητές του». «Δε χρειάζεται να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, θα μιλήσουν οι δουλειές στην Ελλάδα και το εξωτερικό στις οποίες θα εμφανιστεί το logo μας το αμέσως επόμενο διάστημα», λένε.

Ας γνωρίζουν οι Έλληνες επαγγελματίες του χώρου της κάνναβης ότι μπορούν πλέον να απευθυνθούν σε μια εταιρεία ειδικευμένη στην επικοινωνία και τη διαφήμιση των δραστηριοτήτων τους

Πληροφορίες: 

Ιστοσελίδα, ΥπηρεσίεςΕπικοινωνία

Εικόνα από την ιστοσελίδα της εταιρείας

Μια ματιά στις υπηρεσίες που παρέχει η You May Say:

Επιχειρηματικές Συνέργειες / Υποστήριξη καινοτόμων νέων επιχειρήσεων / Δημιουργία Εταιρικού Προφίλ

Μάρκετινγκ – Επικοινωνία – Διαφήμιση

  • Δημοσιότητα – ΜΜΕ – Εκδόσεις – Καμπάνιες
  • Δημιουργία Εκδηλώσεων
  • Διαχείριση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Υπηρεσίες Εικόνας και Ήχου

  • Εικαστικός Σχεδιασμός (logo, web design)
  • Φωτογραφία
  • Ντοκιμαντέρ
  • Δημιουργία Βίντεο
  • Διαφημιστικά & εταιρικά κλιπ ήχου και εικόνας

Εκπαίδευση

  • Σεμινάρια εξειδίκευσης προσωπικού σε θέματα κάνναβης