Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του You May Say…

Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του You May Say, του free press περιοδικού που κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Cannabis News Gr

Δείτε εδώ τα σημεία διανομής του ανά την Ελλάδα: καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, βιβλιοπωλεία, cafe-bar, φαρμακεία, καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων κ.α..

Στο τρίτο τεύχος του διαβάζουμε:

Ο Περικλής Κοροβέσης γράφει… για τις ατυχίες του Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Νίκος Μόσχος ζωγραφίζει τη ρήση του «Our body is depentand on Heaven and Heaven on the Spirit».

Ο Αποστόλης Καπαρουδάκης… έχει τους λόγους του να ψηφίζει Μπέρνι Σάντερς. Για τους ίδιους λόγους ο Σπύρος Τσακίρης εικονογραφώντας το κείμενό του εμφανίζει έναν ελέφαντα να προσφέρει μιαν ανθοδέσμη.

Ma che dire dell’ Italia? Γιατί σχεδόν δίπλα μας είναι νόμιμη η οικιακή καλλιέργεια κάνναβης, ενώ στη Σικελία οι ασθενείς λαμβάνουν τα φάρμακα κάνναβης δωρεάν;

Τα άγρια άλογα της Ροδόπης, καλπάζουν ελεύθερα και δίχως χαλινάρι.Η Ντορίτα Λουκίσσα περιγράφει τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που προκαλεί το ποδοβολητό τους και οι εικόνες του Σπύρου Τσακίρη απαθανατίζουν την περηφάνια τους.

Κάνναβη και  οπιοειδή. Το φυτό κερδίζει καθημερινά τον πόλεμο ενάντια… σε έναν σκληρό εχθρό του, καθώς οι επιστημονικές έρευνες συγκλίνουν στο ότι η φαρμακευτική κάνναβη μειώνει τη χρήση των οπιοειδών φαρμάκων.

Το απρόσμενο best seller της κάνναβης. Ο Οδηγός Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης έφτασε στην τρίτη έκδοσή του και οι συντελεστές του Χρυσούλα Καραναστάση, Γιώργης Οικονομόπουλος, Ηλίας Γραμματικάκης και Αποστόλης Καπαρουδάκης, εξηγούν το πως και το γιατί.   

Η βιομηχανία της μόδας… ερωτεύτηκε ένα φυτό. Και τα ρούχα από κάνναβη  κατακτούν σταδιακά τον πλανήτη.

Smart Cities ή Εναλλακτικές Κοινότητες; Η Μαριάνθη Πελεβάνη μας εξηγεί τη διαφορά μεταξύ ανάπτυξης και αποανάπτυξης και περιηγείται στις ελληνικές και διεθνείς Οικοκοινότητες που κάνουν πράξη τη δεύτερη.

Με το κλικ της καρδιάς… της Μάρως Κουρή και της ομάδας των φωτογράφων που, συμμετέχοντας στο βιωματικό φωτογραφικό εργαστήριό της, ταξίδεψαν ως τις ξεχασμένες φυλές της Αιθιοπίας.

550. Ο Γαβριήλ Μελισσουργάκης ζωγραφίζει τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που διασχίζουν καθημερινά την Αθήνα ως επιβάτες του ομώνυμου λεωφορείου.

Βιβλία: Η Μαρία Κάτσιου γράφει για το Sea Voyage του Herbert Huncke και ο Λεωνίδας Οικονομάκης για το βιβλίο του «Σαν τον Ζαπάτα σαν τον Τσε;¨. Το «1983» του Χριστόφορου Κάσδαγλη διακρίνεται για το χιούμορ και την αναίδειά του και  το Μέγα Λαϊκό του Νίκου Μητρογιαννόπουλου για την πηγαία λαϊκή του αυτάρκεια.

Κάνναβη και αυτοάνοσα. Ο φαρμακοποιός Ηλίας Γραμματικάκης καταγράφει της θεραπευτικές επιδράσεις του φυτού στις σχετικές νόσους.

Αρχείο Γιώργη Οικονομόπουλου: 33 χρόνια πριν, ο γιατρός τολμάει το αδύνατο… και ανοίγει θεαματικά τη συζήτηση της νομιμοποίησης του φυτού στην ελληνική κοινωνία.

Συνταγή: Η γιορτινή “mystic λαγάνα” με σπόρους κάνναβης.

Πράσινος Οδηγός: Καταστήματα ειδών κάνναβης και βιολογικών προϊόντων.

You May Say… Dreamers.  Tα εν Ελλάδι πρόσωπα της κάνναβης (μέρος πρώτο)

You May Say… Issue #3. Μην ψάχνετε που να βάλετε καρδούλα, γίνετε συνδρομητές!

Mε την αποκλειστική συνεργασία των Skunk Magazine και  Carnet de Voyage

You May Say…        Free Press Magazine for highntellectualls

Δείτε τα σημεία διανομής του περιοδικού εδώ