Enecta & Hemp Oil Natural Products || Franchise καταστημάτων κανναβιδιόλης στην Ελλάδα, Μέρος ΄Β

Με τις πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με την κάνναβη στη χώρα μας αλλά και με την αύξηση του ενδιαφέροντος ασθενών και λάτρεων της υγιεινής διατροφής, η αύξηση των καταστημάτων πώλησης σχετικών προϊόντων ανά τη χώρα είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού.
.
Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας, σας παρουσιάζουμε μια ακόμη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του franchise.
 .
Πρόκειται για την Hempoil® Natural Products, την πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στη χώρα μας στον τομέα της πώλησης προϊόντων κανναβιδιόλης και ταυτόχρονα την αποκλειστική αντιπρόσωπο της εταιρείας Enecta στην Ελλάδα.
 .
Η εταιρεία του Χρήστου Μπότση προγραμματίζει μέσα στο Φθινόπωρο να κινείται με ρυθμούς 3-4 νέων καταστημάτων ανά μήνα, ενώ άμεσα ετοιμάζεται να λειτουργήσει τα καταστήματα με τη φίρμα της στη Βέροια, τη Λάρισα και τη Γλυφάδα. «Έχουμε στα σχέδιά μας και μια ακόμη έκπληξη για την Αθήνα, αλλά θα είμαστε έτοιμοι την ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες», λέει ο Χρήστος Μπότσης.
 .
Η στρατηγική συνεργασία της Hemp Oil με την ιταλο-ολλανδική Enecta προσδίδει αξιοπιστία στο εγχείρημα καθώς η Enecta έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να επενδύσει στην Ελλάδα τριάντα εκατομμύρια ευρώ μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλλιέργειες κάνναβης στη χώρα μας.
 .
Διαβάστε επίσης:

 

 

Jacopo Paolini , Xρήστος Μπότσης και Marco Cappiello, τα κεντρικά πρόσωπα της σύμπραξης Enecta – Hemp Oil

 Eικόνες και σχέδια από τα υπό δημιουργία καταστήματα