Η κάνναβη ως σεξουαλικό υποβοήθημα

Σύμφωνα με τις έρευνες όσοι χρησιμοποιούν κάνναβη κάνουν περισσότερο sex κατά 20%. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι το εάν στις έρευνες αυτές προσμετρώνται και όσοι χρησιμοποιούν την κάνναβη ως σεξουαλικό υποβοήθημα. Γνωρίσαμε βέβαια τα ταμπόν με κάνναβη, η χρήση τους όμως, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ιαματική μιας και προορίζονται για την αντιμετώπιση των πόνων της περιόδου.

Σήμερα όμως στα διαδικτυακά ράφια μπορεί κανείς να βρει ποικιλίες του φυτού που ενδείκνυνται «στην αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης», αλλά και προφυλακτικά, αλοιφές, σπρέι, υπόθετα και ό,τι μπορεί να χωρέσει του ανθρώπου ο νους .

Η ιστορία αυτή έχει προφανώς και την πλάκα της, έχει όμως και τη σοβαρή της πλευρά. Τα προϊόντα είναι πάμπολλα και η ποιότητα τους  αμφιλεγόμενη. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αμφισβητήσει ένα προϊόν το οποίο αγόρασε επειδή πίστεψε ότι αυτό θα του χαρίσει οργασμούς διάρκειας δεκαπέντε λεπτών. Και με ποια ακριβώς επιχειρήματα…

Ακολουθεί λοιπόν η παρουσίαση δύο σχετικών προϊόντων, που τον τελευταίο καιρό, «σπάνε τα ταμεία»:

Η εταιρεία Foria δείχνει μια από τις μεγαλύτερες του είδους και στον κατάλογό της βρίσκουμε κολπικά λιπαντικά και υπόθετα. Τα προϊόντα δεν έχουν ψυχοτρόπο δράση, αν πιστέψει όμως κανείς τα video που τα διαφημίζουν οι κυρίες που τα δοκίμασαν περιγράφουν τις εμπειρίες τους ως, τουλάχιστον, μοναδικές και εντυπωσιακά έντονες.

Kαι εάν κανείς προτιμάει μια ποικιλία του φυτού η οποία θα τον οδηγήσει σε ερωτικούς παραδείσους, υπάρχει και η καλούμενη Mr Nice ή αλλιώς «sex pot» της εταιρείας Paradigm. Πρόκειται για ποικιλία με χαμηλή περιεκτικότητα σε THC, την ψυχοτρόπο ουσία της κάνναβης, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πράξη και τη ρήση «το λιγότερο είναι καλύτερο», που στη συγκεκριμένη μάλιστα περίπτωση θα μπορούσε καταχρηστικά και επί το ελληνικότερο να εκφραστεί και ως «το μέγεθος δεν παίζει ρόλο».

 

Διαβάστε επίσης:

Πανεπιστήμιο Stanford: Περισσότερο sex κατά 20% κάνουν όσοι χρησιμοποιούν κάνναβη

 

 

 

 

 

 

.
Ταμπόν με κάνναβη (είναι μια κάποια λύση)

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

.