Μαρία και Αντουανέττα κερνούν πίτες με αλεύρι κάνναβης

Η Μαρία και η Αντουανέττα μας καλούν τον Σάββατο 24 Μαρτίου στο κατάστημά τους στο Κολωνάκι (Μηλιώνη 1Β και Κανάρη) να μας κεράσουν και να δοκιμάσουμε, πίτες χωρίς γλουτένη και πίτες που περιέχουν αλεύρι κάναβης.

Μας υπενθυμίζουν βέβαια ότι το αλεύρι κάνναβης δεν είναι ευφορικό προϊόν, δεν περιέχει γλουτένη και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και αμινοξέα.

Γνωρίσαμε τις πίτες τους το 2016 όταν και πρωτοξεκίνησαν να τις φουρνίζουν στο Νέο Ψυχικό. Πριν από λίγο καιρό άνοιξαν και άλλο ένα μαγαζί, στον παλιό θορυβώδη πεζόδρομο της Μηλιώνη στο Κολωνάκι.

Στον χώρο τους θα βρείτε τις πίτες που ετοιμάζουν στο κατάστημα του Νέου Ψυχικού χρησιμοποιώντας μόνο ελαιόλαδο, αγνά φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά, βελτιωτικά και τεχνητά πρόσθετα.

Tυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, κρεμμυδόπιτα, μαραθόπιτα, χορτόπιτα με 10 χόρτα και πίτα με γλυκιά κολοκύθα, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που προσφέρουν ενώ εκτός από ατομικές ψημένες πίτες για το χέρι θα βρείτε και ταψιά με έτοιμες πίτες για τα φιλικά ή πιο επίσημα καλέσματά σας με διάφορες επιλογές σε ποικιλία γεύσεων και μεγέθη από 500γρ. έως 1.500γρ.