Σάββατο 2 Μαΐου, 7μμ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη θεραπευτική χρήση της κάνναβης

Το Σάββατο 2 Μαΐου και ώρα 19:00 η Hempoil και ο επιστημονικός συνεργάτη της, φαρμακοποιός Ηλίας Γραμματικάκης* θα απαντούν σε ερωτήματα σχετικά με τη θεραπευτική χρήση της κάνναβης μέσω της σελίδας της Hemp Oil στο Instagram.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με direct μήνυμα, με σχόλιο και μέσω των Stories Questions.

Αν και ερωτήματα θα μπορείτε να θέσετε και ζωντανά την ώρα της ζωντανής μετάδοσης, προτιμήστε να τα στείλετε έως και τις 8μμ το βράδυ της Παρασκευής 1η Μαΐου ώστε να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία.

* Ο Ηλίας Γραμματικάκης σπούδασε φαρμακευτική (MPharm) στο University of Brighton και εκπόνησε τη διπλωματική του εργασία στα φυτικά σκευάσματα και τη σχέση των φαρμακοποιών με αυτά, ενώ παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια φυτοθεραπείας και βοτανολογίας. Από τα μέσα του 2015 εργάζεται στο φαρμακείο του, όπου και δημιούργησε σειρά φυτικών καλλυντικών ελαίων. Είναι κάτοχος του International Comprehensive Medical Marijuana Course (TheAnswerPage & International Cannabis and Cannabinoids Institute) και επιστημονικός συνεργάτης του βιβλίου «Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης». Θα τον βρείτε στο facebook στη σελίδα Ηerbalscientist, ενώ ενημερωτικά άρθρα του για την κάνναβη μπορείτε να διαβάσετε και στο You May Say Magazine…