Το 1ο Βραβείο Καινοτομίας του Stelios Foundation στη Hemp Oil

Η ελληνική επιχείρηση που έλαβε εφέτος την πρώτη θέση στη σχετική διοργάνωση του Stelios Foundation ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενες, είναι η Hemp Oil Natural Products του Χρήστου Μπότση.

Η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε κανναβιδιόλη στη χώρα μας και δημιούργησε το πρώτο ειδικευμένο κατάστημα του είδους στην Ελλάδα απέκτησε πέρυσι την πρώτη της σχετική διάκριση από το Ίδρυμα Stelios και έγινε τότε η πρώτη εταιρεία προϊόντων κάνναβης που έλαβε βραβείο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Aκολούθησε η φετινή διοργάνωση στην οποία η Hemp Oil κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η Hemp Oil βραβεύτηκε «για τη συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη και την ανάπτυξη της χώρας, την επένδυσή της στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα, το υγιές της επιχειρηματικό σχέδιο και τους σαφείς της στόχους» σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Χατζηιωάννου, του ιδρυτή του Stelios Foundation.

Το Ίδρυμα του δημιουργού της Easy Jet που φέρει από το 2006 τον τίτλο του Σερ, ενισχύει τα τελευταία 11 χρόνια μέσω της βράβευσης αυτής επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως το οι ιδιοκτήτες τους να είναι έως 40 ετών, να απασχολούν τουλάχιστον δύο υπαλλήλους και να έχουν ξεκινήσει τη δραστηριότητά τους τα τελευταία 7 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιδρύματος

«Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation, ανακοίνωσε τους νικητές του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019». Έχοντας φέτος αυξήσει το προσφερόμενο ποσό σε €120.000 (από €100.000 τις προηγούμενες χρονιές), ο θεσμός στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Ανάμεσα σε 74 Εταιρείες που έθεσαν υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η εταιρεία HEMPOILSHOP του Χρήστου Μπότση, που έλαβε το μεγάλο έπαθλο των €30.000. Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής/κλωστικής κάνναβης. H εταιρεία βραβεύτηκε και πέρυσι στο πλαίσιο του θεσμού, λαμβάνοντας το ποσό των €10.000, ενώ καταγράφει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία, καθώς κατάφερε, μέσα σε ένα μόλις έτος, να ξεπεράσει κατά πολύ τις περσινές της προβλέψεις για τζίρο και κερδοφορία.».

Aκολουθεί το Δελτίο Τύπου της Hemp Oil που εκδόθηκε με αφορμή την πρόσφατη βράβευση:

Hempoil® – Natural Products | Since 2016

Είναι τεράστια τιμή και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέραμε να διακριθούμε στα βραβεία Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019Stelios Philanthropic Foundation ανάμεσα από 74 εταιρείες.

Φέτος η κατάκτηση της 1ης θέσης ήταν τεράστια επιβράβευση για τη συνεχή και ακούραστη προσπάθεια όλης της ομάδας της #Hempoil και των συνεργατών μας. Ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για εμάς, το ότι μπορέσαμε να σταθούμε αντάξιοι των υποσχέσεων και στόχων της προηγούμενης χρονιάς απέναντι στο θεσμό, στους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

Τίποτα δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την αμοιβαία υποστήριξη και εμπιστοσύνη της κορυφαίας μας εταιρείας κανναβινοειδών Enecta. την ομαδική προσπάθεια και αλληλεγγύη συνεργατών, franchisee, εταιρειών και φυσικά χωρίς τη βοήθεια όλων σας από τον Απρίλιο του 2016 έως και σήμερα που συστήσαμε την κάνναβη στο ελληνικό κοινό και δείξαμε το δρόμο, όχι μόνο για έναν καλύτερο, εναλλακτικό, και υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και μιας καινοτόμας επιχειρηματικής δραστηριότητας θέτοντας πολύ ψηλά τον πήχη και τραβώντας τα βλέμματα πολλαπλών επενδυτών και εταιρειών με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση του κλάδου βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην εδραίωση της Ελλάδας σαν έναν από τους ιδανικούς προορισμούς επένδυσης στον τομέα της κάνναβης.

Επι τη ευκαιρία λοιπόν, δεσμευόμαστε εκ νέου να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ορθή ενημέρωση όλου του κόσμου για τα ανεξάντλητα οφέλη του μοναδικού αυτού φυτού της κάνναβης #CBD , τη διάθεση μόνο των καλύτερων και ασφαλέστερων προϊόντων, χωρίς συμβιβασμούς και την επίτευξη νέων συνεργασιών με βάση την καινοτομία.

Ένα τεράστιο, θερμό ευχαριστώ, σε όλους σας! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και νικητές και ένα μεγαλύτερο στον κ. Stelios για την ανιδιοτελή υποστήριξη και το έργο του σε όλους τους τομείς.

Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece 2019 , Stelios Philanthropic Foundation, Enecta. CANNABIOS trompetol Quantum Business & I.T. Solutions

#Hempoilshop #cannabis #awards #1stplace #winners #cbd

www.hempoilshop.gr | Since 2016