Περφορατέρ: Το νουάρ της Αθήνας του Β’ Μεσοπολέμου

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις You May Say…, το βιβλίο Περφορατέρ, του Αποστόλη Καπαρουδάκη, «το νουάρ της Αθήνας του Β’ Μεσοπολέμου».

Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, ενώ μπορείτε να το παραγγείλετε και διαδικτυακά από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων και πολλά ακόμη διαδικτυακά βιβλιοπωλεία.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκδοση μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή στην σελίδα του βιβλίου στο Facebook.

Αγοράστε το online από εδώ

ή αναζητήστε το στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας

Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Αρναούτης με το περφορατέρ του πραγματοποιεί μια τρομοκρατική επίθεση που παρόμοιά της δεν έχει καταγραφεί στα διεθνή χρονικά. Την εξιχνίασή της αναλαμβάνει ο επιθεωρητής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Τα νήματα που κινούν τις ζωές των δύο αντρών ορίζονται από τη φυγόκεντρο δύναμη της νεότερης ελληνικής ιστορίας που περιστρέφεται στον κάδο του πλυντηρίου· τα απόνερα της πλύσης μοιάζουν κύματα πανύψηλα της πανδημίας και πλημμυρίζουν τις όχθες της κοινωνικής αναταραχής.

Θα συλλάβει ο Παπαδόπουλος τον Αρναούτη; Θα επιστρέψουν η ευημερία και η κοινωνική ειρήνη; Ή ένα χέρι ύπουλο θα γαντζώσει τη χώρα απ’ τις τρύπες αρχειοθέτησης που άνοιξε στη ράχη της το περφορατέρ και θα την καταχωρίσει άρον άρον στο κλασέρ «Οδύνη & Ανυποληψία»;

 

Για τον συγγραφέα:
Ο Αποστόλης Καπαρουδάκης εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 1989. Έχει δημιουργήσει ραδιόφωνα, περιοδικά και ιστοσελίδες, καθώς και την πρώτη σχολή μετεκπαίδευσης δημοσιογράφων στα νέα μέσα επικοινωνίας· ενώ έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία και διακρίσεις. Το πρώτο του βιβλίο (Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης / Εκδ. Hackademy) αφορούσε στην φαρμακευτική χρήση του φυτού, ενώ το Περφορατέρ είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Για τον εκδοτικό οίκο:
Η εκδοτική ετικέτα You May Say… δημιουργήθηκε από τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Hackademy και στεγάζει ιδέες που επιμένουν να τυπωθούν στο χαρτί. Το Περφορατέρ είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Αστυνομική Λογοτεχνία της You May Say….