Το Καννάβι μας καλεί στη συγκομιδή της κάνναβης στην Ορεινή Αρκαδία

Οι θερισμοί της κάνναβης στην ελληνική ύπαιθρο δείχνουν αν μη τι άλλο μια καλή αφορμή για εκδρομή.

Εφέτος τελευταία συγκομιδή είναι αυτή που κάνει Το Καννάβι το οποίο μας κοινοποίησε την παρακάτω ανοικτή πρόσκληση:
«Ενώ το καλοκαίρι κρατάει ακόμα, ήρθε η ώρα να θερίσουμε την σπορά που κάναμε στις αρχές του. Το πρωί του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, θα βρισκόμαστε στην Κάψια της ορεινής Αρκαδίας, στην Μαντινεία.

Ελάτε να δείτε το χωράφι που γέμισε με πανύψηλα φυτά ήμερης κάνναβης, να παρακολουθήσετε τη συγκομιδή, να ενημερωθείτε για την πορεία της καλλιέργειάς μας, να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για το μέλλον και τις δυνατότητες της ήμερης κάνναβης στην Ελλάδα. 

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε εκεί.»

Πως να πάτε: από Αθήνα πριν φτάσετε στην Τρίπολη, μετά την σήραγγα του Αρτεμισίου και τα διόδια της Νεστάνης βγαίνετε δεξιά στην έξοδο προς Βυτίνα – Αρχαία Ολυμπία – Λεβίδι και θα φτάστε στην Κάψια, όπου στρίβετε δεξιά προς το Σπήλαιο Κάψιας, Στην πρώτη διακλάδωση λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά, θα βρείτε ένδειξη στα δεξιά του δρόμου που θα σας οδηγήσει στο χωράφι. Μπορείτε να δείτε την θέση του χωραφιού και την διαδρομή από το κέντρο του χωραφιού εδώΤηλ. επικοινωνίας 6944391595, 6977360912, 6989935662

Η φωτογραφία του άρθρου (από τη σελίδα του Καννάβι στο facebook) απεικονίζει την καλλιέργεια την οποία καλούμαστε να επισκεφθούμε.

Δείτε το Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι θερισμοί της κάνναβης Sativa L στην ελληνική ύπαιθρο